DirectX 11 patch voor PC-versie Crysis 2 kan nog wel even duren

Een anoniem bron heeft in een interview met Eurogamer laten weten dat PC-gamers vooralsnog niet kunnen genieten van een Crysis 2 die in DirectX 11 te spelen is. De patch voor DirectX 11 zou namelijk nog zo’n twee à drie maanden op zich laten wachten.

Dit voorval is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat Crytek pas in november vorig jaar met de ondersteuning voor DirectX 11 gestart is; te kort voor de release. Overigens zal DirectX10 simpelweg overgeslagen worden, omdat DirectX11 DX10 in het stof doet bijten.

  1.   
    Defensie's avatar

    woehoe mischien dan textures dan wel beter zijn dan in crysis 1

  2.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Dus dit betekent dat Crysis 2 bij mij op Direct X 9 speelt? 😕

  3.   
    timishier's avatar

    ik stel voor dat iedere zichzelf respecterende pc gamer hierbij zijn xbox/ps3 uit het raam gooid 👿

  4.   
    ms13694's avatar

    ik vind het er nu al mooi genoeg uitzien eerlijk gezegd

  5.   
    DeAdSeYe's avatar

    GamerGames™ schreef, "Dus dit betekent dat Crysis 2 bij mij op Direct X 9 speelt? 😕 "

    Tot Crysis 2 alleen op directx 9 zou draaien was langer bekent, alleen tot het nog 3 maanden zou duren…
    Verder verdient Crysis 2 gewoon een 9 ondanks alle commotie, maar heb er nog wel vertrouwen in alleen ze hadden voor mij liever die 3 maanden kunnen uitstellen en dan een goed afgewerkte product afleveren.

    Zo heeft Crysis 2 ook geen beveiliging tegen piraten of hackers en cheaters wat op dit moment erg veel voorkomt. Crytek heeft bekent gemaakt om zo snel mogelijk een nieuwe patch uit te brengen (1.2) om de MP problemen weg te helpen zoals cheaters en de piraten.

    Verder is dit het geval als GT5, beide goede spellen alleen een game afwerken met patches is niet voldoende! Begrijp me niet verkeert want beide spellen vind ik leuk en perfect alleen ze hadden voor mij nog wat langer mogen opschuiven.

  6.   
    Fox's avatar

    Best slecht spel… begon vandaag met spelen ben all lvl 50…..

  7.   
    DeAdSeYe's avatar

    Fox schreef, "Best slecht spel… begon vandaag met spelen ben all lvl 50….."

    Zo snel heb ik nog nooit iemand gezien? Sterker nog speel al sins de release en ben nog nooit iemand hoger als lvl 35 tegen gekomen en dat was zelfs een cheater. 😕

  8.   
    Cyb3rp3n0zah's avatar

    beter dat t nog ff gaat duren dan dat die er volgende week al is.. toch? voor de rest niet zeuren want de game is best wel dik naar mijn mening 🙂