Ben Cousins verlaat EA met launch Battlefield Play4Free

Het hoofd van Easy Studios, Ben Cousins, heeft besloten om de ontwikkelaar Electronic Arts gelijktijdig vaarwel te zeggen met de launch van Battlefield Play4Free vandaag. Het nieuws werd bekend gemaakt via een tweet van Ben Cousins zelf:

@bfplay4free launches this week and it’s time for me to leave EA. Very proud of what I’ve achieved in the last 4 years.
Ben Cousins was onder andere general manager bij EA en was mede verantwoordelijk voor Battlefield Heroes en het aankomende Battlefield Play4Free. Daarnaast was hij ook betrokken bij Lord of Ultima van EA Phenomic.

Ben Cousins kwam overigens de laatste tijd vaak in aanraking met de media vanwege hevige uitspraken over de game industrie, zoals de torenhoge prijzen van de hedendaagse games.

  1.   
    Extremegamer's avatar

    en die man heeft ook helemaal gelijk over de huidige prijzen

  2.   
    desxeon's avatar

    Het valt me op dat steeds meer bazen EA verlaten, gaat het slecht met EA, of is deze man gewoon aan zijn pensioen toe?

  3.   
    Jarek's avatar

    desxeon schreef, "Het valt me op dat steeds meer bazen EA verlaten, gaat het slecht met EA, of is deze man gewoon aan zijn pensioen toe?"

    Zolang de eindbazen maar blijven 😀

  4.   
    JohnnyBNL's avatar

    Zolang er maar goede games blijven komen! En helaas is Battlefield: Play 4 Free niet echt een top game om je carriere mee af te sluiten. Dit is het zelfde als toen met Command And Conquer 4: Tiberian Twilight toen KANE (de acteur) afscheid nam van C&C als personage. C&C4 was niet echt een goed “einde” van zijn loop baan, ik hoop dat KANE ooit nog terug komt! Liefst vandaag dan morgen!