Gamersnet.nl

Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare 3 wordt midden-april onthuld

Eerder op de dag werd al bekend dat Treyarch naar alle waarschijnlijkheid aan een negende deel binnen de Call of Duty-serie hoopt te beginnen, die eind volgend jaar waarschijnlijk uit zal komen.

Als we enkele geruchten mogen geloven, hoopt Activision midden-april daarnaast ook het achtste deel, Call of Duty: Modern Warfare 3, te onthullen, die eind dit jaar hoopt te verschijnen. De Call of Duty-game die dit jaar weer alle verkooprecords mag proberen te verbreken en waarschijnlijk ontwikkeld wordt door een samenwerkingsverband tussen drie ontwikkelaars, te weten Infinity Ward, Raven Software en Sledgehammer.

De geruchten zijn afkomstig van het Britse magazine PSM3 en ook van het officiƫle PlayStation Magazine UK klinken er geluiden over een mogelijke onthulling volgende maand. PSM3 denkt dat de verhaallijn van Modern Warfare 3 zal beginnen waar deeltje 2 eindigde: Soap en Price op de vlucht nadat ze in de val waren gelokt door generaal Shepard.

De geruchten bevatten zeer waarschijnlijk een kern van waarheid, aangezien Activision vorig jaar ook in april, om precies te zijn 30 april, haar laatste aanwinst Black Ops presenteerde aan de pers. Maar we zullen pas zeker weten of de geruchten waar zijn, wanneer ofwel Activision vroegtijdig reageert, of we volgende maand inderdaad een onthulling aan de kant van Activision zullen zien.