Verkoopcijfers week 12: De Sims Middeleeuwen hoger dan Crysis 2

De verkoopcijfers van de Nederlandse game-industrie zijn weer binnen. In de top tien van week 12 staan Pokémon White en Pokémon Black nog steeds aan de top. Ook Total War: Shogun 2 en Homefront gingen vaak over de toonbank. De hoogste nieuwe binnenkomer van deze week is opvallend genoeg De Sims Middeleeuwen, terwijl Crysis 2 voor de PlayStation 3 en Xbox 360 wat lager als nieuwe binnenkomer in de lijst te vinden zijn.

Volgende week zullen we Shift 2: Unleashed hoogstwaarschijnlijk in de top tien terug zien komen. Of Darkspore in de top tien terecht gaat komen is nog de vraag.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Crysis 2 kwam officieel pas afgelopen vrijdag uit, best netjes dus. 🙂

  2.   
    Almelow's avatar

    Ik ben toch meer van Crysis dan van de Sims 😳

    En toch scoort Crysis 2 hoger op Piratebay 😆 http://thepiratebay.org/top/401

    En ja ik heb de originele versie van Crysis (ik heb ze alle 3 origineel) 😀

  3.   
    Steen's avatar

    crysis OWNT de sims

  4.   
    DeAdSeYe's avatar

    Crysis 2 is best een goede game, alleen de laaste 3 tot 4 dagen is de MP echt niet meer leuk. Schijnbaar kun je met de illigale versie ook online spelen, en heb nog nooit zoveel hackers en cheaters gezien in een spel.

    Van de 10 servers waar ik de laaste 3 tot 4 dagen ben geweest, waren er zeker in 7 hackers en cheaters. Zo word bijv jou score niet opgeslagen, alleen van de cheaters! Zo word er rond gevlogen en aim hacks gebruikt! Crytek heeft gezegt om deze week nog een patch uit te brengen, maar op deze manier heb ik geen zin meer in MP!

  5.   
    firro's avatar

    ofmg dat mensen nog steeds sims spelen xD hahah

  6.   
    Deadstriker's avatar

    Dat Homefront het zo goed doet vraag ik me af.

  7.   
    ReinsNL's avatar

    Crysis 2 is een goeie game maar ik kan me er zelf niet echt lekker in vinden.
    Normaal speel je een game voor 2 3 uur of zo. Maar bij Crysis 2 ben ik het al zat na een half uur spelen.

  8.   
    See4urSelf's avatar

    Bij ons verkoopt Crysis toch echt beter dan Sims Middeleeuwen.

  9.   
    Tha Destiny's avatar

    Allebei niet boeiend.
    Ben meer te spreken over plaats 1 tm 3 🙂

  10.   
    squidgyboy's avatar

    homefront 4de plaats netjes 😀

  11.   
    Fabianb's avatar

    En daar hebben we pokémon weer :), Ach en Crisis, het blijft een aparte shooter he. Homefront gaat vast ook wel weer dalen en ik ben inderdaad bang dat DarkSpore niet in de top 10 gaat komen. Die kans is nogal erg groot. En wanneer gaat Black Ops eens dalen?

  12.   
    killing_'s avatar

    De twee spellen boeien me alle bij niet zo 😛

  13.   
    desxeon's avatar

    Ik heb Crysis 2 en ik moet zeggen, wat een Game zeg! heerlijke gameplay en multiplayer mag er ook wezen dus ik vind het een beetje raar dat mensen niet voor Crysis hebben gekozen en wel voor de Sims.

  14.   
    poetje10's avatar

    Pokemon 1ste en 2de plaats >.<

  15.   
    Fabianb's avatar

    desxeon schreef, "Ik heb Crysis 2 en ik moet zeggen, wat een Game zeg! heerlijke gameplay en multiplayer mag er ook wezen dus ik vind het een beetje raar dat mensen niet voor Crysis hebben gekozen en wel voor de Sims."

    Iedereen zijn keus he. Zelf houdt ik ook niet echt van future shooters dus misschien zou ik dan ook wel eerder voor de sims gaan, zo zijn er blijkbaar nog veel meer mensen 😉

  16.   
    Dagger_of_Time's avatar

    desxeon schreef, "Ik heb Crysis 2 en ik moet zeggen, wat een Game zeg! heerlijke gameplay en multiplayer mag er ook wezen dus ik vind het een beetje raar dat mensen niet voor Crysis hebben gekozen en wel voor de Sims."

    vind het eigenlijk wel logisch. Zelf houd ik niet van shooters, behalve halo, weet ook niet waarom, maar er zijn heel veel shooters te koop, en maar 1 soort sims.

  17.   
    Slayer61's avatar

    LOL, dat had ik dus echt niet verwacht! 😆

  18.   
    xColdNight's avatar

    ”Slayer61″ schreef, "LOL, dat had ik dus echt niet verwacht! 😆 "

    Ik ook niet…^^

  19.   
    gragon3's avatar

    Crysis 2 voor beide consoles maar geen PC o.o En het klopt inderdaad van die cheaters. De SP is ook ge-wel-dig maar je koopt een game toch ook voor de MP

  20.   
    DeAdSeYe's avatar

    Fabianb schreef, "

    ”desxeon” schreef, "Ik heb Crysis 2 en ik moet zeggen, wat een Game zeg! heerlijke gameplay en multiplayer mag er ook wezen dus ik vind het een beetje raar dat mensen niet voor Crysis hebben gekozen en wel voor de Sims."

    Iedereen zijn keus he. Zelf houdt ik ook niet echt van future shooters dus misschien zou ik dan ook wel eerder voor de sims gaan, zo zijn er blijkbaar nog veel meer mensen 😉 "

    Zo future achtig is Crysis niet meer want de Nano-suit is afgekeken van een project wat al jaren aan de gang is. Zo hebben ze ook al suite’s met de nano technologie wat aan je spieren aanpast waardoor de weerstand erg laag is waardoor soldaten nog beter kunnen presteren en ook koel houd. Verder is het een materiaal wat erg zacht is, en zo gouw het in aanmerking komt met een harde inslag (zoals explosie of kogels), trekt het zich samen en word het een erg sterk materiaal waar amper een kogel door komt. Dit verhoogt de abiliteit van de persoon en ook meer veiligheid.

    Verder zijn er al helmen wat de omgeving weer geeft, zoals positie van gevaren en vriendelijke positie. Dit gaat allemaal via sattelite denk hierbij aan gps. Het kan nog zelfs de gezondheid van een teammate weergeven. Dit klinkt mischien allemaal future achtig maar ze zijn er serieus mee bezig, alleen zoon projecten kosten miljoenen euro’s vandaar tot het leger nog niet in gebruik heeft. Verder kunnen ze objecten al meer als de helft cloaken, en aangezien de Nano-suit ook niet geheel verwijnt begint het steeds meer op de werkelijkheid te lijken.

    Kijk ook maar eens naar de nieuwe Nokia Morph wat ook geheel met nano-technologie werkt, althans zo willen ze het maken. Wat ze tegenwoordig kunnen, daar haal jij je wenkbrauwen van omhoog. Zo willen ze ook de nano-technologie ook gaan gebruiken om de menselijke lichaam te verstevigen. Denk ook hierbij aan een injectie van de nano-suit alleen een blijvende effect, zodat men nog ouder word nog sterker en ziekte vrij blijven. Maar uiteraard heeft dit ook zijn bijwerkingen. Ik hou namelijk de nano-technologie erg goed in de gaten, omdat ik het erge intresante projecten vind. Nogmaals het kost miljoenen, laat staan miljarden om dit te ontwikkelen en heeft jaren research nodig.