Superman wordt het volgende project van Rocksteady?

Superhelden zijn al jaren populair en hoewel er niet vaak baanbrekende superhelden-films verschijnen, moeten jullie het over een reeks wel eens zijn. Dan praat ik over Batman: The Dark Knight. Je hoeft de film niet goed te vinden, maar het is niet te ontkennen dat het een ontzettend krachtige film met een donkere teint is, en enorm succesvol. Daar kan een game niet aan ontbreken, namelijk Batman: Arkham Asylum, tevens niet slecht ontvangen.

If you’ll remember, Arkham Asylum came out just in time for the Dark Knight movie. And of course, movie tie-ups for video games have become commonplace as of late.
Ontwikkelaar Rocksteady is uiteraard al even bezig met een lovend vervolg, Batman: Arkham City en de productie van Batman: The Dark Knight Rises valt niet te verbergen. Echter, wat volgt er voor Rocksteady na Batman?
Another project when they finish the sequel, Batman: Arkham City, talks are now creeping up, speculating that Superman is up next for them.
Er gaan geruchten dat een Superman-titel in de planning staat bij de developer. Het klinkt volgens bronnen erg logisch, gezien de aankomende Superman-film, Superman: Man of Steel die voor 2012 gepland staat. Het klinkt wellicht ook helemaal niet gek, deze geruchten. Maar zien jullie Superman graag terug in een game van ontwikkelaar Rocksteady?

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik heb er 100% vetrouwen in, Arkham Asylum was fantastish Arkham City word het waarschijnlijk ook.
    En ook al zuigen alle Superman games erg hard (Superman 64) weet ik zekker dat zij een goede game neerzeten. 🙂

  2.   
    gragon3's avatar

    Ik vertrouw erop dat het een goede game wordt maar ik vind Superman de minst geliefde held :/

  3.   
    RivetingFish's avatar

    als die maar beter word dan superman 64 😛

  4.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    haha superman is wel de laatste superheld waar ik een game van wil spelen. Batman is tof hij heeft van die sicke gadgets en n mooi pak terwijl superman zo’n kleurrijk pak heeft dat vloekt en zo saai is.
    Hou het op batman, die gaat nooit uit!! 😀

  5.   
    Slayer61's avatar

    Als ze beginnen aan Superman heb ik er volle vertrouwen in dat ze er iets moois van zullen maken! Ik geloof in Rocksteady! 🙂

  6.   
    Leon 2.0's avatar

    gameshark schreef, "haha superman is wel de laatste superheld waar ik een game van wil spelen. Batman is tof hij heeft van die sicke gadgets en n mooi pak terwijl superman zo’n kleurrijk pak heeft dat vloekt en zo saai is.
    Hou het op batman, die gaat nooit uit!! 😀 "

    Totdat iedereen na 3 Batman games begint te roepen dat het uitgemolken wordt. 🙄 Op zich wel positief dat ze misschien voor een andere setting kiezen. Maar voorlopig wacht ik gewoon op Arkham City, wat ze daarna doen zie ik dan wel weer. 🙂

  7.   
    Leon's avatar

    Dan had ik liever Spider-Man gehad, het wordt wel weer eens tijd voor een echt goede Spider-Man game (al was Shattered Dimensions ook wel aardig).

  8.   
    Leon 2.0's avatar

    Ze zullen wel geen rechten hebben op een Spidermangame te maken. De laatste kwam immers vanuit Activision en daar hoort Rocksteady niet bij.

  9.   
    captain08's avatar

    Maar zien jullie Superman graag terug in een game van ontwikkelaar Rocksteady?

    Zeker weten!! Een Arkham Asylum type Metropolis, en een Joker-Style Lex Luthor!! 😀

  10.   
    xDafuzey's avatar

    OMG nee ik haat superman 😳

  11.   
    Leon 2.0's avatar

    Het is ook nog maar een gerucht. 😉

  12.   
    See4urSelf's avatar

    Klinkt leuk! Alleen zou ik dan liever andere superhelden zien 🙂 Superman kan eigenlijk zo’n beetje niet dood, dus het achter grond verhaal is minder. Batman was natuurlijk geweldig!