Eerste foto van Johnny Depp op de set van Hugo Cabret

Er is zojuist een eerste foto opgedoken van Johnny Depp op de set van Martin Scorsese’s eerste 3D-film, Hugo Cabret. Op de foto zien we van links naar rechts Johnny Depp als M. Rouleau, Chloe Moretz als Isabella en Asa Butterfield als Hugo. Het is overigens een verrassende foto, want van Johnny Depp was alleen bekend dat hij als producer aan Hugo Cabret verbonden zou zijn. Wellicht is dit zijn cameo in de film, of krijgt hij nog een onverwachte bijrol.

Hugo Cabret is een vindingrijke 12-jarige jongen die klokken repareert op een treinstation in Parijs. Naast zijn werkzaamheden is Hugo ook druk bezig met de reparatie van een klein opwindbaar poppetje, waarmee hij in een bijzonder avontuur verzeild raakt. De film is gebaseerd op het kinderboek The Invention of Hugo Cabret van de Amerikaanse auteur Brian Selznick. Naast de eerder genoemde acteurs spelen ook Sacha Baron Cohen, Ben Kingsley, Jude Law en Emily Mortimer een rol in de film.

De film wordt eind november in de Amerikaanse bioscopen verwacht en een Nederlandse release volgt naar verwachting begin 2012.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren