GamersNET RADIO: aflevering 60


Eindelijk is aflevering 60 hier en Richard en Peter schuiven weer aan om de afgelopen week te bespreken. En wederom is er ontzettend veel gebeurd in de wereld van de games. Zo bespreken we natuurlijk de lancering van de 3DS, spreken we over een voorspelling over de nieuwe Call of Duty en Battlefield 3, zal de volgende Uncharted split screen bevatten?, het succes van Homefront, geruchten rond GTA V en nog veel meer.

Daarnaast komt Hans Otjes weer land, bespreken we wat Hobbit-film nieuws en geven we ook nog een het album: Best of Hans Otjes 2010 weg, inclusief Assassin’s Creed Da Vinci code.

Mocht je vragen, opmerkingen, klachten of meningen hebben, kun je die sturen naar [email protected] en jullie kunnen ons natuurlijk ook volgen via iTunes en Twitter (@gamersnetnl; @PetorGN)

[radio]Luister hier naar aflevering 60 van GNR[/radio]

  1.   
    Zimziba's avatar

    Als ik de 3DS zou kopen zou ik het spel Metal Gear Solid: Snake Eater 3D halen want de gameplay van Metal Gear spellen vindt ik zeer goed. En dat je steeds moet sluipen om verder te komen maakt het moeilijker waardoor je geduld moet hebben en niet door alle levels moet “rushen”. En doordat het 3D wordt, zal het spel nog beter zijn. 🙂

  2.   
    squidgyboy's avatar

    weer een goede show 😀 ga zo door.

  3.   
    GENERAL_DS's avatar

    Ik heb er nooit zoveel tijd voor om GN Radio te luisteren. Ik vind informatief altijd wel leuk. maar dan niet te serieus brengen. 🙂

  4.   
    RoHoutje's avatar

    GENERAL_DS schreef, "Ik heb er nooit zoveel tijd voor om GN Radio te luisteren. Ik vind informatief altijd wel leuk. maar dan niet te serieus brengen. 🙂 "

    Ik maak altijd wat tijd vrij om naar GamersNET RADIO te luisteren. 🙂

  5.   
    Alfa Warrior's avatar

    Ik zou wel meer inhoud willen zien, gezien ik meestal afhaak als er te veel ge ouwehoer komt 🙂

    Laatste paar afleveringen luisterde ik ook maar voor een minuut of 30.
    Oplossing: eerste 30 minuten lekker informatieve informatie en daarna mogen jullie discussiëren over wie de langste… ehhhh .. beste gamer is ofzo.

  6.   
    ChielB's avatar

    Volgens mij wordt dat format nu al gehanteerd, aangezien er begonnen wordt met nieuws en pas aan het einde echt een discussie wordt ingezet. En natuurlijk hoort er ook wel wat geklets omtrent nieuws, we zijn immers geen NOS-journaal dat alleen maar even strak de nieuwsberichten voorleest. 😉

  7.   
    Tadao's avatar

    Peter.. 2 woorden over de aankondiging van de DLC die jij deed…: Time Paradox!

    Oh, en ik dacht dat China honden at, Japan niet.

  8.   
    Verluci's avatar

    60 FTW!
    ik ga morgen luisteren, want mn moeder vandaag jarig:)

  9.   
    Deathboy's avatar

    lol en wat komt er dan op jullie radio 😮

  10.   
    Tom's avatar

    “Uhuhurgh, ik ben Tom, ik kom uit Brabant en mijn moeder heet Ans!”

    Zo spot-on… x)

  11.   
    Daniel Z's avatar

    Heerlijke aflevering weer xD.

  12.   
    Dagger_of_Time's avatar

    Na 44 minute afgehaakt. vond het wel ergleuk.

  13.   
    Steen's avatar

    dat ouwe hoeren is leuker dan informatief

  14.   
    Steen's avatar

    😛

  15.   
    jk9996's avatar

    Alfa Warrior schreef, "Ik zou wel meer inhoud willen zien, gezien ik meestal afhaak als er te veel ge ouwehoer komt 🙂
    Laatste paar afleveringen luisterde ik ook maar voor een minuut of 30.
    Oplossing: eerste 30 minuten lekker informatieve informatie en daarna mogen jullie discussiëren over wie de langste… ehhhh .. beste gamer is ofzo."

    ChielB schreef, "Volgens mij wordt dat format nu al gehanteerd, aangezien er begonnen wordt met nieuws en pas aan het einde echt een discussie wordt ingezet. En natuurlijk hoort er ook wel wat geklets omtrent nieuws, we zijn immers geen NOS-journaal dat alleen maar even strak de nieuwsberichten voorleest. "

    @ ChielB (a.k.a. Michiel) dat is wel waar maar de laatste tijd lult peter en co-presentator tijdens het nieuws aan een stuk door, van mij mag dat wat minder. Verder zou ik in het tweede gedeelte graag een derde gast/presentator horen, dit zou naar mijn mening de discussie wat leuker maken

    😛

    Verder weer een geweldige aflevering hoor 😛

  16.   
    Fabianb's avatar

    Goeie aflevering 😉