PlayStation Home krijgt virtuele huisdieren

Vanaf deze week kun je in PlayStation Home virtuele huisdieren aanschaffen, genaamd ‘Heavy Peeps’. Deze Heavy Peeps zijn kleine wezentjes en volgen jouw Home-avatar overal. Zo kun je jouw Peep meenemen naar je appartement, waar jij de besturing kunt krijgen over jouw wezentje.

Iedereen kan meerdere Peeps kopen en met ze spelen, maar je kunt ook met de Peeps van andere avatars spelen. Er zullen tien verschillende wezentjes te koop zijn, later zullen daar meer bijkomen.

Daarnaast zijn er ook gewone dieren aan te schaffen. Neem bijvoorbeeld een virtuele koe, geit of zwarte labrador. En last but not least kan je keuze ook vallen op Lil’ Reaper, oftewel de personificatie van de dood. Hij zal je stalken vanuit de schaduw en aanvallen met zijn zeis.

  1.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Ja wat leuk… 😡 ik doe geen home. beetje pixels kopen… kom nou zeg heb al voor de PS3 betaald (ben wel een hollander he?) daarnaast vraag ik me af wat heb je eraan??

  2.   
    GENERAL_DS's avatar

    gameshark schreef, "Ja wat leuk… 😡 ik doe geen home. beetje pixels kopen… kom nou zeg heb al voor de PS3 betaald (ben wel een hollander he?) daarnaast vraag ik me af wat heb je eraan??"

    dat is wel waar. in home zijn er genoeg minigames gratis te doen. l

  3.   
    Svenis's avatar

    Bwa ben er vandaag nog eens op geweest. sommige minigames zolas red bull air race enz. zijn wel plezant.
    Maar het nadeel is dat je voor vrij veel dingen moet betalen. voor u huis in te richten enz

  4.   
    bender's avatar

    de xbox heeft dit al lang. 😀 en ik vind het gewoon geld verspilling.

  5.   
    Leon 2.0's avatar

    Home lijkt me zo zinloos. Ik heb ondertussen bijna een jaar m’n ps3, maar ik heb het nog nooit opgestart. Ik zie al helemaal niet in waarom je er geld aan uit zou geven. 🙄

  6.   
    Kpyne's avatar

    leuk voor de 5 mensen die het spelen…

  7.   
    cool ice's avatar

    is wel leuk bedacht, maar ik zit nooit op ps home. sterker nog, ik heb het een tijdje geleden al verwijderd. scheelt weer ruimte. 🙂

    ”En last but not least kan je keuze ook vallen op Lil’ Reaper, oftewel de personificatie van de dood. Hij zal je stalken vanuit de schaduw en aanvallen met zijn zeis.”

    word het ook nog bloederig in home? 😛

  8.   
    Sarge's avatar

    Ik vind het ook maar niks hoor, heb het daarnet pas gedownload..

  9.   
    DGonlag2's avatar

    Ik vind het zelf ook niks, maar ik ga er niet om zitten zeiken, want het is toch maar gratis. Je hoeft er niet voor te betalen, dus voor de mensen die het wel leuk vinden en er geld voor willen neerleggen is het toch een leuke toevoeging.

  10.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik heb dat hele home al een tijdje van me ps3 af gegooid vind het ruimte verspilling op me 40 gb ps3 😛