Mafia II: Director’s Cut getoond op Amazon

Voor de mensen die nooit genoeg Mafia 2 speelplezier kunnen hebben: aanschouw “Mafia II: Director’s Cut”. Deze editie werd onlangs onthuld op de Amazon, inclusief de cover art.

Hoewel het nog onduidelijk is wat deze editie precies voor extra’s zal bevatten, kunnen we dit hoogstwaarschijnlijk zelf al een beetje invullen. Je zult namelijk drie nieuwe verhaallijnen kunnen volgen, rijden in nieuwe auto’s en indruk maken met nieuwe kledingstukken. We vermoeden de volgende verhaallijnen: Joe’s Adventures, Jimmy’s Vendetta en The Betrayal of Jimmy, samen met de auto’s en kledingstukken die je ook kreeg als je Mafia II als pre-order had gekocht.

Binnenkort verwachten we meer duidelijkheid hierover.

  1.   
    gragon3's avatar

    Dit is wel cool gedaan van 2K maar wat heb je aan auto’s en kleding als je ze toch weer gaat verliezen 😕

  2.   
    MaTriX's avatar

    Mafia 2 was een enorm goed spel naar mij mening maar de DLC`s waren bagger ben tijdens de helft van Joe`s adventure gestopt omdat het gewoon nergens om ging je kreeg een missie via aan tekst plaatje en dat was alles naah als de DC het spel is met de extra`s dan kan het me gestolen worden.

  3.   
    Slayer61's avatar

    Komen ze nu pas met een Directors Cut?! Beetje laat?

  4.   
    superboer1986's avatar

    ”Slayer61″ schreef, "Komen ze nu pas met een Directors Cut?! Beetje laat?"

    nee is niet laat.
    puur commercieel gedacht, de game is alweer naar de achtergrond verdreven en zo krijg je weer beetje aandacht en haal je nog weer wat extra mensen over om de game te kopen.

  5.   
    HardCoreGamerâ„¢'s avatar

    Dit zal wel zo’n ”Complete Edition” worden. 🙂
    Leuk voor de mensen die ‘m nog niet hadden, maar ik heb de game inmiddels al 2x uitgespeeld.
    En ga misschien nog de DLC aanschaffen.

  6.   
    Fabianb's avatar

    Alleen het plaatje klopt niet echt. De 1e van links, 2e van links en de 1e van rechts hebben alle 3 schaduw naar links en naar rechts lopen, maar de 2e van rechts heeft het alleen naar links lopen? Die mist dus zeg maar een schaduw.. Zijn ze gewoon vergeten? 😉

  7.   
    Carlzz's avatar

    Fabianb schreef, "Alleen het plaatje klopt niet echt. De 1e van links, 2e van links en de 1e van rechts hebben alle 3 schaduw naar links en naar rechts lopen, maar de 2e van rechts heeft het alleen naar links lopen? Die mist dus zeg maar een schaduw.. Zijn ze gewoon vergeten? 😉 "

    wtf? dat jij daar op let 😛

  8.   
    Fabianb's avatar

    Carlzz schreef, "

    ”Fabianb” schreef, "Alleen het plaatje klopt niet echt. De 1e van links, 2e van links en de 1e van rechts hebben alle 3 schaduw naar links en naar rechts lopen, maar de 2e van rechts heeft het alleen naar links lopen? Die mist dus zeg maar een schaduw.. Zijn ze gewoon vergeten? 😉 "

    wtf? dat jij daar op let 😛 "

    Ik kijk vaak naar het design van hoe ze het maken 😉

  9.   
    Steen's avatar

    2k OWNZ