Sony: PS3 is de thuisbasis voor 3D entertainment

In een post op het officiële Amerikaanse blog van Sony, heeft JT Tidwell, topman bij Sony, uit de doeken gedaan waarom de PlayStation 3 dé thuisbasis is voor al je 3D entertaiment. Zo hoopt Sony aan het eind van dit jaar maar liefst over dertig titels te beschikken die volledig in 3D speelbaar zijn, zoals Killzone 3, Uncharted 3 en Ratchet & Clank: All for One. Wist je bijvoorbeeld al dat de 3D-versie van de singleplayer demo van Killzone 3, 20% bedroeg van het totaal aantal downloads?

Daarnaast komen er ook zeer veel films van de kant van Sony die in stereoscopisch 3D te bewonderen zijn en verkrijgbaar zullen zijn op het PlayStation Network. Ben jij ook een echte fan van de nieuwe ‘revolutie’, 3D? Of bekijk je de recente ontwikkelingen met argusogen?

  1.   
    tebannet's avatar

    Ik geef ze gelijk.
    Alleen zijn de 3D Tv’s wat duur 😥

  2.   
    morkop006's avatar

    Met de pc kun je zowat alle games omzetten in 3d en films omzetten in blue-ray 3d……

  3.   
    Sub-Zeuro's avatar

    3D is een van de redenen waarom ik dit jaar een PS3 aanschaf. Ben benieuwd aangezien XBOX360 tot nu toe maar 2 titels heeft die 3D functie ondersteunen 8)

    hier nog een tip!!!

    http://www.beamershop24.nl/advanced_search_result_.php?keywords=3d+ready

  4.   
    GENERAL_DS's avatar

    tebannet schreef, "Ik geef ze gelijk.
    Alleen zijn de 3D Tv’s wat duur 😥 "

    ja en dat is het groote probleem voor de meeste mensen.

  5.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Ik baal ergens wel, heb ik een Sony Bravia gekocht vorige maand.
    Hebben ze nu een Sony Bravia mét Google TV en 3D functie… 🙁

    Maargoed, dat is wel weer een stevig mee prijsje van €250,-
    Dus ik had het zowiezo niet gekocht… 😛

  6.   
    G-6's avatar

    Leuk dat 3D op de PS3 maar zonder 3D TV heb je er niks aan en gezien het feit dat een beetje 3D TV algouw €1000,- kost en dat is mij teveel van het goede

  7.   
    Slayer61's avatar

    3D vind ik zelf niet zo heel verfrissend. Ik heb liever dat ik een spel kan spelen zonder hoofdpijn. En zoals sommige mensen het ook al zeiden, 3D TV’s zijn gewoon abnormaal duur!

  8.   
    Sub-Zeuro's avatar

    ”Slayer61″ schreef, "3D vind ik zelf niet zo heel verfrissend. Ik heb liever dat ik een spel kan spelen zonder hoofdpijn. En zoals sommige mensen het ook al zeiden, 3D TV’s zijn gewoon abnormaal duur!"

    heb je al hoofdpijn ervan gehad?

    -ik krijg hoofdpijn van mensen die nog geen 3D hebben gespeelt maar wel een vaste mening aanhouden, allemaal meepraters. 😉 en strax tog stiekem een 3Dtv of beamer kopen hé…

  9.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    ”G-6″ schreef, "Leuk dat 3D op de PS3 maar zonder 3D TV heb je er niks aan en gezien het feit dat een beetje 3D TV algouw €1000,- kost en dat is mij teveel van het goede"

    Plus dat je de 3D brillen ook nog ééns apart moet bij kopen.
    Zag laatste 2 paar ligen voor 150 euro. 😕

  10.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "

    ”G-6″ schreef, "Leuk dat 3D op de PS3 maar zonder 3D TV heb je er niks aan en gezien het feit dat een beetje 3D TV algouw €1000,- kost en dat is mij teveel van het goede"

    Plus dat je de 3D brillen ook nog ééns apart moet bij kopen.
    Zag laatste 2 paar ligen voor 150 euro. 😕 "

    iedereen koopt gewoon een coole 3D bril voor zichzelf.. dat is goedkoper. En die neem je mee naar vrienden om samen 3d te spelen.

  11.   
    DutchGamer X's avatar

    megasega schreef, "

    ”Slayer61″ schreef, "3D vind ik zelf niet zo heel verfrissend. Ik heb liever dat ik een spel kan spelen zonder hoofdpijn. En zoals sommige mensen het ook al zeiden, 3D TV’s zijn gewoon abnormaal duur!"

    heb je al hoofdpijn ervan gehad?
    -ik krijg hoofdpijn van mensen die nog geen 3D hebben gespeelt maar wel een vaste mening aanhouden, allemaal meepraters. 😉 en strax tog stiekem een 3Dtv of beamer kopen hé…"

    ik heb nog geen 3D tv en ga er voorlopig nog geen kopen gewoon om dat ik geen bril op zet tijdens het game. en er over een paar jaar toch een tv is die je zonder bril kan kijken in 3d dus ik wacht nog even tot nintento’s techniek naar te tv gaan. 😛

  12.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Sony is de enige die 3d gamen op consoles echt promoot dus dan is deze uitspraak terecht

  13.   
    XTR17's avatar

    Samsung komt binnenkort met 3d monitors (23 & 27 inch) die ook te gebruiken zouden zijn met de PS3. Weet niet of ze ook met een bril zouden zijn, maar ze zullen zeker goedkoper zijn. Misschien dat ik ga kijken voor zo een 3D monitor.

  14.   
    jessonei's avatar

    Wat een bullshit. De pc heeft de IZ3D driver, daarmee kan je ALLE spellen omzetten naar 3D. Zowel 3d met goedkope brillen zonder een apart scherm als versies met een apart scherm. En zo een 3D pc scherm is ook niet duur. Verder hebben de meeste nieuwe spellen ook officiele 3D ondersteuning zoals Homefront en Crysis 2. De pc is dus de 3d toekomst.

  15.   
    Rijstekorrel's avatar

    jessonei schreef, "Wat een bullshit. De pc heeft de IZ3D driver, daarmee kan je ALLE spellen omzetten naar 3D. Zowel 3d met goedkope brillen zonder een apart scherm als versies met een apart scherm. En zo een 3D pc scherm is ook niet duur. Verder hebben de meeste nieuwe spellen ook officiele 3D ondersteuning zoals Homefront en Crysis 2. De pc is dus de 3d toekomst."

    Kijkt naar ze profiel kuch kuch

    Maar idd Sony is idd wel de thuisbasis voor de 3D alleen ik hoef het allemaal niet nog het is nog te duur.