Homefront al goed aan het scoren binnen de UK

Of Homefront in Nederland een beetje goed gaat verkopen, dat moet nog maar blijken, maar de game scoort in ieder geval al ontzettend goed in het land van thee en marmelade. Homefront komt in de gamecharts van Verenigd Koninkrijk namelijk op de eerste plek binnen.

Tevens heeft Homefront de grootste launch op consoles van 2011. De game werd voornamelijk gepromoot op de Xbox 360 en dat maakt het dat Namco baas Lee Kirton liet weten dat deze verkopen “heavily in Microsoft’s favour” zijn, aldus Kirton.

Homefront heeft in een week al 82% van de verkopen gehaald die Kaos Studios’ vorige game, Frontlines: Fuel of War, sinds haar release in 2008 heeft behaald.

  1.   
    MaTriX's avatar

    Goed spel beetje kort maar de SP is erg goed, jammer is dat een hele hoop volgens mij de game in pre order gezet hebben omdat door de makers beloofd werd dat het spel meer gebaseerd was op de SP dan de MP en na de reviews gooien ze het roer ineens om, klanten zijn dus letterlijk genaaid door THQ maar goed welk bedrijf doet dat nu niet.

  2.   
    Fabianb's avatar

    MaTriX schreef, "Goed spel beetje kort maar de SP is erg goed, jammer is dat een hele hoop volgens mij de game in pre order gezet hebben omdat door de makers beloofd werd dat het spel meer gebaseerd was op de SP dan de MP en na de reviews gooien ze het roer ineens om, klanten zijn dus letterlijk genaaid door THQ maar goed welk bedrijf doet dat nu niet."

    Moet je maar niet pre-orderen he. Dan accepteer je eigenlijk alles, dus ook als het niks wordt. Dat is het risico, je kan ook gewoon een paar dagen na de release afwachten en ergens proberen of veel gameplay beelden kijken. Jij koopt het tenslotte, de uitgever dwingt het niet… 🙂

  3.   
    Cirdan's avatar

    Ik had het niet besteld, maar wel gekocht op het dag van release. En ik vind het niet tegen vallen. Multiplayer is ontzettend goed en vermakelijk! SP is kort, maar sfeervol 🙂

  4.   
    HeittieH's avatar

    Net aan begonnen.
    eerst wat opsart problemen…
    via speciale site:
    http://segmentnext.com/2011/03/15/homefront-performance-crashes-freezes-lag-errors-fixes/
    oplossing gevonden.
    Heftig dat je je moet verstoppen in een kuil met lijken….. 😕

    Verder lekker single player aan het spelen. 😀

  5.   
    cool ice's avatar

    game lijkt me awesome. ga hem ook zeker kopen. 🙂 zijn die problemen met de crashes op consoles al opgelost?

  6.   
    Fabianb's avatar

    ”Black13″ schreef, "game lijkt me awesome. ga hem ook zeker kopen. 🙂 zijn die problemen met de crashes op consoles al opgelost?"

    Koop het gewoon en je bent een van de eerste die de update mee gaat maken.

  7.   
    RivetingFish's avatar

    heb em al uitgespeeld nog een keer aan het uit spelen op de moeilijkste moeilijkheihdsgraad en lekker multiplayer spelen prima game 🙂

  8.   
    Hotshot's avatar

    Waar blijft de review

  9.   
    FishHookz's avatar

    Ik vind het een goed spel want het heeft een leuke multiplayer en een ijzer sterke campaign dus ik vind dat het wel een €60 waard is 🙂 ondanks wat iedereen zegt.