Nieuwe Bourne-game van Starbreeze definitief geschrapt

Starbreeze liet in de maand maart van 2010 weten dat één van hun twee projecten een rust zou krijgen, maar welke game was destijds nog niet duidelijk. Volgens de persoonlijke website van Mikael Lindgren, een freelance video game designer, blijkt het om de game The Bourne Ascendency te gaan en inmiddels is deze nieuwe Bourne-game definitief geannuleerd.

In 2008 verscheen het allereerste Bourne-spel genaamd The Bourne Conspiracy, maar de game kreeg wisselende kritieken. Toch waren veel fans enthousiast dat Starbreeze, onder andere bekend van The Chronicles of Riddick-games, de uitdaging aan wilde gaan om een nieuw, succesvol Bourne-spel te creëren.

Voorlopig hoeven we dus niet meer te rekenen op een game met Jason Bourne in de hoofdrol. Er wordt echter wel gewerkt aan een nieuwe Bourne-film voor 2012, The Bourne Legacy, dus dat zou alsnog een mooi moment zijn om toch nog een gelijknamige game uit te brengen.

  1.   
    MaTriX's avatar

    Zou me niet verbazen dat ze deze titel geschrapt hebben en helemaal overnieuw zijn begonnen met een game voor de aankomende nieuwe film.

  2.   
    Kenneloth's avatar

    Verbaast me niks.

  3.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Zou helemaal geweldig zijn! Ik ben zo’n ontzettend grote fan van de films. Ik las ook ergens dat hoewel EA dit spel geannuleerd heeft het niet betekend dat er geen nieuw Bourne spel gemaakt wordt. 🙂