Prijsvraag: Win kaartjes voor de speciale voorpremière van Paul

Van de makers van Hot Fuzz en Shaun of the Dead komt binnenkort een nieuwe komedie met een sci-fi randje: Paul. Twee nerds, Greame Willy (Simon Pegg) en Clive Collings (Nick Frost) reizen door Amerika op weg naar bekend UFO grondgebied. Hier lopen ze per ongeluk de alien Paul (stem Seth Rogen) tegen het lijf, die al 60 jaar op de militaire basis rondhangt. Ze nemen Paul mee op een ongelooflijk idiote roadtrip. Terwijl ze achtervolgd worden door FBI agenten en de vader van een meisje dat ze onbedoeld hebben ontvoerd, proberen ze Paul terug te brengen naar zijn moederschip.

In samenwerking met Universal Pictures mogen we 5x 2 kaartjes verloten voor de speciale voorpremière van Paul op 22 maart ’s avonds in Pathé de Munt in Amsterdam. Dit is niet alleen een geweldige kans om de film al ruim voor de release te bekijken, maar ook zal acteur Nick Frost zelf aanwezig zijn voor een gepaste introductie.

Wil je kans maken op die exclusieve première-kaartjes? Ga dan snel door naar de prijsvraag op MoviesNET.

  1.   
    I_Eat_Noobsz's avatar

    lijkt me een leuke film, ik ben vrijdag nog naar de bios geweest “I Am Number 4”. en deze week dan eindelijk naar Rango 😀

  2.   
    Fabianb's avatar

    Misterkurdi schreef, "lijkt me een leuke film, ik ben vrijdag nog naar de bios geweest “I Am Number 4”. en deze week dan eindelijk naar Rango 😀 "

    Rango moet ik ook nog heen 🙂

  3.   
    squidgyboy's avatar

    ik heb hem al gezien erg leuk 😀

  4.   
    Slayer61's avatar

    Sorry hoor maar dat: “Volg ons op Twitter, Like ons op Facebook” vind ik wel een beetje zielig om een prijs uit te reiken. Geef ons nou maar een echte ‘prijsVRAAG’.

  5.   
    cookymonster's avatar

    is dit zo’n film die je moet kijken als je stoned bent? 😛

    ik voel me trouwens wel gediscrimineerd als niet twitter/facebook eigenaar

  6.   
    ChielB's avatar

    ”Slayer61″ schreef, "Sorry hoor maar dat: “Volg ons op Twitter, Like ons op Facebook” vind ik wel een beetje zielig om een prijs uit te reiken. Geef ons nou maar een echte ‘prijsVRAAG’."

    Het is inderdaad meer een winactie dan een prijsvraag. Volgende keer zullen we wel een andere naam gebruiken. 😉

  7.   
    Hitman047's avatar

    ”Slayer61″ schreef, "Sorry hoor maar dat: “Volg ons op Twitter, Like ons op Facebook” vind ik wel een beetje zielig om een prijs uit te reiken. Geef ons nou maar een echte ‘prijsVRAAG’."

    Ik vind het sowieso een beetje een erg goedkope manier van reclame maken. Had ik niet van jullie verwacht, GN. 🙁

  8.   
    ducky50's avatar

    haha shaun of dead was ook een fucking vette film alleen jammer datin deze film geen zombies meer in voor komen:(

  9.   
    DeAdSeYe's avatar

    Het is jammer tot ik niet actief ben op die *sociale* netwerken. Anders had ik mee gedaan, niet alleen tot de film mij erg veel aan spreekt maar ook Nick Frost en Simon Pegg vind ik een goede duo met een flinke dosis humor! Jammer tot ik er dan niet bij kan zijn, als het een *echte* prijsvraag was (geen prijs actie), dan had ik zeker mee gedaan!

  10.   
    ChielB's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "[quote=”Slayer61″]Sorry hoor maar dat: “Volg ons op Twitter, Like ons op Facebook” vind ik wel een beetje zielig om een prijs uit te reiken. Geef ons nou maar een echte ‘prijsVRAAG’."

    Ik vind het sowieso een beetje een erg goedkope manier van reclame maken. Had ik niet van jullie verwacht, GN. 🙁 [/quote]Hoezo goedkope manier van reclame maken, er is toch niks geks aan dat we ook graag onze social media onder de aandacht willen brengen? Je kunt er een toffe prijs mee winnen, dus zo profiteren we allemaal. 🙂