Storyboard van Milo & Kate opgedoken

Er zijn storyboards opgedoken van het nooit uitgebrachte Milo & Kate voor Kinect op de Xbox 360. Op deze screenshots is onder andere te zien hoe Milo een tocht maakt door een mysterieus bos. Verder zien we de maan, een rennend hert en een hond die door een tunnel heen loopt. Onlangs heeft Microsoft laten weten dat ze de technologie die is ontwikkeld voor Milo zullen gaan toepassen in de nieuwe titels van Lionhead Studios voor Kinect.

Milo begon als een tech-demo om Kinect (destijds Project Natal) te demonstreren aan het grote publiek. Het spel zou draaien om interactie met het gebruik van de bewegingsbesturing en spraakherkenning van Kinect. Zo was het volgens deze tech-demo mogelijk iets te tekenen, wat je vervolgens aan de camera van Kinect liet zien om het getekende object te kunnen gebruiken in de virtuele wereld. Een aantal maanden terug heeft Microsoft echter bekend gemaakt dat ze Milo (& Kate) nooit officieel als spel hebben aangekondigd.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Gerbuhh's avatar

    Waarom wel laten zien en niet uitgeven 😕

  2.   
    G_Dragon16's avatar

    MS is al heel dom geweest om dit niet uit te brengen , want net zoals ik zijn er veel mensen geweest die kinect ervoor gehaald zou hebben..

  3.   
    MaTriX's avatar

    ”G_Dragon16″ schreef, "MS is al heel dom geweest om dit niet uit te brengen , want net zoals ik zijn er veel mensen geweest die kinect ervoor gehaald zou hebben.."

    Ow wat is MS dom met hun tien miljoen verkochte Kinect, je hebt helemaal gelijk met Milo & Kate hadden ze 10 miljoen + die ene verkochte aan jou dan was het 10 miljoen + 1 geweest 🙄 jep je hebt helemaal gelijk ow ow ow wat zijn ze dom daar geweest bij MS 😉

  4.   
    Chinook's avatar

    Gerbuhh schreef, "Waarom wel laten zien en niet uitgeven 😕 "

    Omdat het een tech-demo was.