White Knight Chronicles II speelbaar zonder uitgespeeld eerste deel in Europese versie

Net als in de Japanse uitgave zal ook Europa bij White Knight Chronicles II een verbeterde versie van het eerste deel mogen ontvangen. Consumenten zullen dus twee games voor de prijs van één kunnen kopen. In de Japanse-versie was er echter wel een addertje onder het gras: je kon pas aan White Knight Chronicles II beginnen nadat je het eerste deel had uitgespeeld. Nu is bekend dat dit in de versie die Europa zal ontvangen echter niet het geval is. Gamers kunnen dus zelf kiezen of ze direct aan het tweede deel beginnen voordat deze de eerste tot een goed einde hebben weten te brengen.

White Knight Chronicles II speelt een jaar na de gebeurtenissen van het eerste deel af en de games kennen een doorlopend verhaal, dus het wordt zeker aangeraden om de spellen achter elkaar te doorspelen, maar Level-5 heeft dus wel een optie toegevoegd om gewoon aan het tweede deel te kunnen beginnen. De game zal in mei in de Europese winkelschappen moeten komen te liggen.

 1.   
  Potasnik's avatar

  één 😉 Best wel raar dat je eerst 1 uitgespeeld moet hebben voor je aan de volgende kan beginnen. Stel dat je ergens vast komt te zitten, maar wel altijd veel plezier hebt gehad met het spel en dus deel 2 wilt proberen… gaat dus niet.

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Idjari schreef, "één 😉 Best wel raar dat je eerst 1 uitgespeeld moet hebben voor je aan de volgende kan beginnen. Stel dat je ergens vast komt te zitten, maar wel altijd veel plezier hebt gehad met het spel en dus deel 2 wilt proberen… gaat dus niet."

  Ja dat is wel zo maar het is wel veel leuker om eerst deel 1 te spelen en dan deel 2, En als je vast zit heb je toch walktrough, video walktrough enzo dus dan ben je er zo weer uit 😉

 3.   
  Ika Q's avatar

  Jammer dat ze geen vervolg maken op Rogue Galaxy, die spel vond ik namelijk er goed op de PS2.

 4.   
  NightWidow's avatar

  Lijkt me echt heel vet 😀