The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D zal ook Master Quest-versie bevatten

Aangezien The Legend of Zelda: Ocarina of Time nog steeds door velen als één van de meest memorabele games ooit wordt gezien, is de Nintendo 64-klassieker vaak opnieuw uitgebracht. Onder andere heeft deze game ook de GameCube aangedaan als bonus disc bij The Legend of Zelda: The Wind Waker, maar deze bevatte naast het oorspronkelijke spel tevens een aangepaste versie van die game: Ocarina of Time: Master Quest. Deze modus zal ook in de remake op de Nintendo 3DS zijn opwachting maken.

In een recent interview op de Games Developers Conference afgelopen week heeft een medewerker van Nintendo bevestigd dat Ocarina of Time 3D voor de Nintendo 3DS ook voorzien wordt van deze Master Quest-optie. Beide versies van het spel zullen dus op de cartridge komen te staan. De Master Quest-versie bood aangepaste kerkers en een hogere algemene moeilijkheidsgraad.

Ocarina of Time 3D zal ergens in juni in de winkelschappen komen te liggen.

  1.   
    ckerigon's avatar

    Dit was al tijdje bekend, maar nog steeds geweldig nieuws.. heb de master quest nooit uitgespeeld die je erbij kreeg als je The Windwaker kocht.

  2.   
    Beukerboy's avatar

    Heb em nog orgineel liggen ^^