BioWare lanceert texture pack voor PC-versie Dragon Age 2

BioWare heeft een 1,08GB zwaar texture pack beschikbaar gesteld voor de PC-versie van Dragon Age 2. Deze pack moet ervoor zorgen dat de high-resolution van de game er stukken beter uit gaat zien, wat mede mogelijk wordt gemaakt door de meerdere detail-opties die in de game wordt aangeboden. Je kunt het pakket via deze site downloaden.

Het pakket kent wel wat aanbevolen eisen volgens BioWare. Zo adviseert men een 1024MB videokaart en ondersteuning voor DirectX 11.

Dragon Age 2 ligt later deze week in de winkels voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    JonsoN's avatar

    Leuk dat ze dit doen maar, dit wijst er dus weer op dat het een regelrechte console-port is..

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Misschien paste het gewoon niet meer op de DVD en zo zit een grote groep mensen tenminste niet met 1GB verspilde ruimte, omdat ze DA2 toch niet op very high (kunnen) draaien.

  3.   
    ChielB's avatar

    En vergeet niet dat ze ook pas later met de DX11 ondersteuning begonnen kunnen zijn, waar dit pack vooral op gericht is. Kan een simpele keuze zijn om voorrang te geven aan de disc release en dan dit voor de hardcore pc-gamers alsnog spoedig uit te brengen. Lijkt me juist prima ondersteuning. ๐Ÿ™‚

  4.   
    JonsoN's avatar

    Zal het volledige spel, qua performance beter zijn dan de demo?, die is namelijk vrij zwaar als je met DirectX11 speelt. Lijkt me dat ze dat bij de demo niet helemaal geoptimaliseerd hadden. ๐Ÿ™‚

  5.   
    Majo's avatar

    Ben benieuwd hoe mijn laptopje dit gaat trekken. Mooie test ๐Ÿ™‚

  6.   
    Ika Q's avatar

    JonsoN schreef, "Zal het volledige spel, qua performance beter zijn dan de demo?, die is namelijk vrij zwaar als je met DirectX11 speelt. Lijkt me dat ze dat bij de demo niet helemaal geoptimaliseerd hadden. :)"

    DX11 in de demo was niet echt bepaald klaar. Bioware heeft gezegt dat het beter word geoptimaliseerd.