Gamersnet.nl

Take-Two en Rockstar casten voor ”Rush”; alles wijst op GTA V

De geruchten over Grand Theft Auto V (GTA V) doen eigenlijk al de ronde sinds duidelijk werd hoe ongekend succesvol het vierde deel was. De afgelopen tijd doken onder meer wat bijzondere domeinnamen op, maar deze keer lijkt het een stuk concreter te zijn.

Volgens de mensen van Superannuation is Rockstar’s vaste castingbureau, Telsey & Company, momenteel druk bezig met een motion capture casting voor een “interactief project” genaamd “Rush”. De gecaste acteurs zouden bezig gaan met “outlandish characters, weed, gangsters and celebrities”, geheel in lijn met de verwachting dat GTA V een moderne Los Angeles gangster setting zal krijgen.

Andere snelle surfers via Twitter ontdekten ook nog enkele namen van personages uit “Rush”. Zo zouden er twee personen op de lijst staan met de achternaam de Silva, wat met een beetje speculatie erop kan wijzen dat dit de twee hoofdpersonen uit het verhaal van GTA V gaan worden. Voor deze twee personages zou men ‘speciale’ mensen zoeken, waarschijnlijk kwalitatief sterke (stem-)acteurs. Er zou ook een derde de Silva gezien zijn op een andere lijst, wat mogelijk een minder prominent familielid kan zijn.

De merknaam Rush is overigens in handen van Warner Bros., dus het is overduidelijk een codenaam voor het nieuwe project. Zou men dan toch iets groots gaan onthullen over niet al te lange tijd? De E3 begint ook alweer binnen 3 maanden…