Sony gaat kijken naar mogelijkheid om PSN-titels ook als retail te verkopen in Europa

Andy House, baas van Sony Computer Entertainment Europe, heeft laten weten dat Sony momenteel kijkt naar mogelijkheden om PSN-titels ook als retail te gaan verkopen in Europa. In Amerika heeft Sony al een soortgelijke deal lopen met de grote retailer GameStop. Volgens House is men momenteel al in gesprek met enkele retailers.

Hij kon echter nog niet vertellen wanneer we PSN-titels ook in de ‘echte’ winkels kunnen verwachten, voor zover de onderhandelingen met retailers zouden slagen.

  1.   
    rubenat's avatar

    zou wel makkelijker zijn

  2.   
    M@tthijs's avatar

    Verwacht echter dat het aanschaffen van titels via de PlayStation Store vaak voordeliger zal zijn dan het aanschaffen in de winkel, gezien het feit dat acties en prijsverlagingen vaak minder snel daar doorwerken.

  3.   
    DGonlag2's avatar

    M@tthijs schreef, "Verwacht echter dat het aanschaffen van titels via de PlayStation Store vaak voordeliger zal zijn dan het aanschaffen in de winkel, gezien het feit dat acties en prijsverlagingen vaak minder snel daar doorwerken."

    Nou dat valt denk ik wel mee. PSP spellen die in de winkel al tot 10,- euro gezakt zijn, verkopen ze op PSN nog doodleuk voor 30,- euro. Als je op PSN spellen koopt (die retail ook te koop zijn) dan word je echt genaaid.

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    rubenat schreef, "zou wel makkelijker zijn"

    Niks makkelijkers aan want je kan gewoon z’n kaart kopen van 20 euro bijv in mediamarkt enzo daar zit een code bij die voer je in op ps store en heb je 20 euro te goed erop staan, Maar ja voor de gene die de ps3 niet op internet hebben is het wel makkelijk.

  5.   
    Moon-Hero's avatar

    Carlos0_0″][quote=”rubenat schreef, "zou wel makkelijker zijn"

    Niks makkelijkers aan want je kan gewoon z’n kaart kopen van 20 euro bijv in mediamarkt enzo daar zit een code bij die voer je in op ps store en heb je 20 euro te goed erop staan, Maar ja voor de gene die de ps3 niet op internet hebben is het wel makkelijk.[/quote]
    Hoe kunnen jullie allebei nou weten of dit makkelijk word of niet? Er zijn voor beide nadelen en voordelen.
    Zo heb je als voordelen :

    – Nooit meer dat als je een game van € 30,00 wilt kopen in de PS store dat je dan weer zo’n hele 50 euro kaart moet kopen en dat je dan nog €20,00 hebt die je niet gebruikt.

    – Stel nou voor je PS3 gaat een keer stuk , hoef je de game niet meer helemaal opnieuw te lopen downlaoden.

    – Dit hoort een beetje bij het vorige voordeel , je zit niet meer met het probleem dat je na 5 keer je games opnieuw hebt gedownload dat niet meer kan.

    En als nadelen :
    Weet ik er eigenlijk geen….
    😳
    Ik weet hier allemaal niks zeker , misschien word er eenmalig gebruik gemaakt van een activatie code ofzoiets?

  6.   
    WesterW's avatar

    Je kunt het spel dan ook nog inruilen/verkopen/uitlenen