GT Academy 2011 vanaf vandaag ook beschikbaar in Europa

Het is een goede dag voor alle Europese fans van Gran Turismo 5. Vanaf vandaag zal GT Academy 2011 in Europa namelijk ook beschikbaar zijn. Met GT Academy wordt je een uitdaging geboden, waar als hoofdprijs het écht racen in een Nissan 370Z GT4 tijdens de Dubai 24-hour International Race te winnen is.

Om hier kans op te maken zul je als Nederlander vliegensvlugge laps in een time trial-track moeten maken. Wanneer je tot de beste twintig van de groep waar je land is ingedeeld, in dit geval Nederland en Italië, behoort, zal er vervolgens nog meer geracet moeten worden, waarna er nog twee personen overblijven.

Alle twaalf overgebleven finalisten van alle landen zullen vervolgens deelnemen aan verscheidene trainingen voor het échte racen, waarna er één winnaar overblijft. Deze moet zich vervolgens kwalificeren voor een race licentie en wanneer hij die behaalt, mag hij dus deelnemen aan de race in Dubai. Dus: Start je motoren!

 1.   
  MildBobbySauce's avatar

  konden ze dat niet gelijk uitgeven bij de release. beetje zwak hoor polyphony 😡

 2.   
  PsYkOfOoL's avatar

  Dit is een toernooi? in real life.
  weet niet wat jij bedoelt lol
  Nissan en Sony hebben dit samen geregeld.

 3.   
  Extremegamer's avatar

  ik ben 16, maar maakt niet uit ik kan auto rijden, dus ik doe mee. (ik heb gehoord dat je goed kan glitchen op de track van abu dhabi 😆 ). en in real life natuurlijk de 370z helemaal opvoeren, want we blijven in de gt5 mood 8)

 4.   
  M@tthijs's avatar

  FULLSYNC schreef, "konden ze dat niet gelijk uitgeven bij de release. beetje zwak hoor polyphony 😡 "

  Zoals andere gebruikers al hebben opgemerkt, is dit een race in real-life. Niet iets wat je dus al meteen bij de release kunt verzorgen als ontwikkelaar. 😉

 5.   
  Ramon94's avatar

  Misschien moet ik GT5 toch maar gaan halen. 😛