We zullen waarschijnlijk Minecraft 2 doen, aldus Mojang

Hoewel het razend populaire Minecraft zich nog in bètafase bevindt, wist ontwikkelaar Mojang tijdens een interview met het magazine PC Gamer te vertellen dat het bedrijf waarschijnlijk Minecraft 2 zal doen.

Jakob Porser, één van de programmeurs, wist hier echter wel aan toe te voegen dat de ontwikkeling van een vervolg op Minecraft pas begint na de afronding van het recentelijk aangekondigde Scrolls.

  1.   
    GENERAL_DS's avatar

    anders gaan ze gewoon eerst minecraft afmaken. en dan pas iets anders doen.

  2.   
    Kpyne's avatar

    waarom heb je een minecraft 2 nodig als je minecraft helemaal kan veranderen met updates? ik snap het niet.

  3.   
    iveL's avatar

    Kpyne schreef, "waarom heb je een minecraft 2 nodig als je minecraft helemaal kan veranderen met updates? ik snap het niet."

    geld

  4.   
    fabiankok's avatar

    C’mon guys, eerst ff meer updates voor Minecraft aub, klinkt echt alsof ze het langzaam maar zeker steeds minder gaan ondersteunen >.<

  5.   
    theis's avatar

    Kpyne schreef, "waarom heb je een minecraft 2 nodig als je minecraft helemaal kan veranderen met updates? ik snap het niet."

    dat doen ze voor de kick 🙄

  6.   
    ChrissieOne's avatar

    fabiankok schreef, "C’mon guys, eerst ff meer updates voor Minecraft aub, klinkt echt alsof ze het langzaam maar zeker steeds minder gaan ondersteunen >.<"

    Dit lijkt een beetje op een 5 jarenplan ofzo 😛
    Al dat nieuws over Mojang, ze zijn nu nog bezig met MC, wss de komende 1,5 jaar ook nog wel, daarna Scrolls en dan MC2, dus dit duurt echt nog wel een tijd...

    Dit is net als zeggen 'waarom elk jaar een nieuwe FIFA/COD'...