Saints Row: The Third officieel aangekondigd voor eind 2011

Het was al bekend dat een derde Saints Row-game in ontwikkeling is en uitgever THQ heeft inmiddels formeel bevestigd dat de game door het leven gaat als Saints Row: The Third. Het spel moet eind 2011 verschijnen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 en de ontwikkeling is uiteraard weer in handen van Volition.

In dit derde deel zijn de 3rd Street Saints niet meer de gewone ‘gang’ van vroeger, maar zijn ze zelfs een eigen franchise. Een andere groep, bekend als The Syndicate, wil echter eer en respect van de 3rd Street afdwingen. Dit alles leidt uiteindelijk tot een stevige oorlog.

Volgens THQ’s core games baas Danny Bilson begin je meteen aan de top van de criminele ladder, inclusief alle voordelen van een dergelijke positie:

β€œSaints Row: The Third puts you on top of the world, right at the beginning of the game, with all the perks that go along with being the head of an elite criminal organization. There’s no delivering pizza, no shuttling family members about in a long series of taxi missions. Instead, you take all the power of the Third Street Saints and you take the world by storm.”

 1.   
  coolsharpei's avatar

  Dit maakt de annulatie ( ik denk niet dat dit een goed woord is πŸ˜† ) van True Crime Hong Kong meteen weer dubbel en dwars goed!

 2.   
  GamerJaime's avatar

  coolsharpei schreef, "Dit maakt de annulatie ( ik denk niet dat dit een goed woord is πŸ˜† ) van True Crime Hong Kong meteen weer dubbel en dwars goed!"

  Ja naja ik had liever een nieuwe True Crime gehad omdat Saints Row een stuk onrealistischer is en ik vind de graphics ook een stuk minder maar goed πŸ™„

 3.   
  Kpyne's avatar

  true crime en saints row hebben allebei plus en minpunten, maar true crime is geannuleerd, dus je moet het doen met saints row πŸ˜†

 4.   
  GamerJaime's avatar

  Kpyne schreef, "true crime en saints row hebben allebei plus en minpunten, maar true crime is geannuleerd, dus je moet het doen met saints row πŸ˜† "

  Haha naja niet echt ik richt me liever op LA Noire πŸ˜‰

 5.   
  iCeC0ld NL's avatar

  Dit is niet echt het spel waar ik op zit te wachten:(.

 6.   
  RinusReetRidder's avatar

  Teabaggen, met een mestwagen door de stad, kloten met voertuigen… deel 2 was echt zo grappig. Valt nooit te vergelijken met een True Crime (of LA Noire). Dit is pure fun, lekker lomp en lachen. Dus ik wil wel deel 3 πŸ˜€ 8)

 7.   
  DeAdSeYe's avatar

  RinusReetRidder schreef, "Teabaggen, met een mestwagen door de stad, kloten met voertuigen… deel 2 was echt zo grappig. Valt nooit te vergelijken met een True Crime (of LA Noire). Dit is pure fun, lekker lomp en lachen. Dus ik wil wel deel 3 πŸ˜€ 8) "

  Precies, ben ik helemaal mee eens. Zelf hou ik ook erg van realiteit, maar er mogen soms ook wel games zijn wat totaal alleen om fun draait zoals Saint Row 2. Dit was al bekent voordat Saint Row 2 was gereleased, dus al dat gezeik van realiteit en graphics neem ik niet al te serieus want dat was al van te voren bekent.

  1 grote minpunt van Saint Row 2 was de slechte port op de pc, meer hoeven de mensen van Volition niet te weten en afwachten wat we dit keer voorgeschoteld krijgen. πŸ˜†

 8.   
  ShadyXL's avatar

  Ik had het al verwacht πŸ˜› (gang fight) Ik hoop dat SR3 geen slechte port krijgt zoals SR2! πŸ™‚ Voor de rest maakt het mij niet zoveel uit, want SR is gewoon vet 8)

 9.   
  Rijstekorrel's avatar

  Eindelijk kan niet wachten heb erg van deel 2 genoten πŸ˜€