Gamersnet.nl

Ubisoft onthult Assassin’s Creed: Brotherhood: Da Vinci Edition

Ubisoft heeft zojuist de Da Vinci Edition van Assassin’s Creed: Brotherhood onthuld. Deze bundel is waarschijnlijk minder spectaculair dan je had verwacht, want hij bevat enkel de standaard versie van de game inclusief het aankomende DLC-pakket “The Davinci Disappearance”.

De The Davinci Disappearance downloadable content bevat zowel nieuwe single- als multiplayer content. De singleplayer zal volledig in het teken staan van Leonardi Davinci die spoorloos is verdwenen (what’s in a name), terwijl de multiplayer modus vooral nieuwe maps en personages zal bevatten. Het pakket bevat het volgende:

The Davinci Disappearance zal later deze maand verschijnen op zowel Xbox Live als het PlayStation Network voor respectievelijk 800 Microsoft Points of $9,99 (een europrijs is nog niet bekend). De bundel met de game zal echter heel wat scherper geprijsd zijn: deze krijgt gewoon een adviesprijs van 60 euro mee. De Assassin’s Creed: Brotherhood: Da Vinci Edition staat gepland voor een release op 25 maart 2011.