MoviesNET zoekt enthousiaste crewleden!

In het najaar van 2010 zag MoviesNET het levenslicht. Als zustersite van GamersNET werd deze nieuwe website gelanceerd om filmliefhebbers dagelijks te voorzien van nieuws, geruchten, recensies, trailers, prijsvragen en nog veel meer. Hierbij richten we ons vooral op de grote blockbusters in alle soorten en maten: van The Dark Knight Rises tot Toy Story 3 en van The Hobbit tot The King’s Speech. Dit is onze focus, zowel qua nieuws als recensies, al komt natuurlijk stiekem wel eens een toffe tv-serie of een meer ‘artistieke’ film aan bod. We zijn dus geen Nederlandse IMDb, maar vooral een site voor en door liefhebbers.

Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en we kunnen zeggen dat het ontzettend goed gaat met MoviesNET. Maandelijks weten steeds meer mensen MoviesNET te vinden, we hebben volop films te bespreken en ook de prijsvragen/winacties lopen storm. Om deze groei te ondersteunen zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Wie zoeken we?
In het kort zijn we op zoek naar enthousiaste mensen voor de volgende functies (een combinatie van functies kan uiteraard ook):

Redacteur: Speurt het internet af voor interessante nieuwtjes om te verwerken tot een vlot nieuwsbericht. Daarnaast kan je films op dvd of blu-ray ontvangen om te recenseren. Indien je beschikbaar bent kun je ook naar persvoorstellingen (vaak door de weeks, regio Amsterdam).

Databaser: Houdt de database met informatie over films up-to-date in een gebruiksvriendelijke omgeving. Geen technische kennis vereist om dit te doen.

Designer: Handig met Photoshop, levert design aan voor onder andere artikelen, prijsvragen en grotere afbeeldingen voor de ‘eye catcher’ bovenaan de homepage.

Je profiel
Je bent vooral enthousiast! Je moet het leuk vinden om wat van je vrije tijd aan MoviesNET te besteden elke week. Het werk is onbetaald, maar je krijgt er veel ervaring en ook veel gezelligheid voor terug. Voor redacteurs is uiteraard een vlotte pen en goede beheersing van de Nederlandse taal gewenst, maar we hebben ook de nodige kennis en ervaring in huis om je te begeleiden.

De beloning is dus vooral een leuke uitdaging, veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, een hele gezellige crew en de mogelijkheid om naar voorpremières te gaan en dvd’s of blu-rays te ontvangen. We belonen actieve mensen graag!

Je kunt zelf bepalen wanneer je bezig gaat en alles gebeurt gewoon vanuit huis, dus je kunt heel flexibel je eigen momenten kiezen om actief te zijn. En vrijwel elke functie is al goed te doen in slechts een uurtje tijd, verdeeld over de week, maar meer inzet is natuurlijk altijd welkom.

Aanmelden of meer informatie
Wil je solliciteren of heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Wie weet ben jij straks wel het nieuwe gezicht van de MoviesNET crew!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren