Capcom bereidt Street Fighter x Tekken onthulling voor

Capcom heeft laten weten dat men momenteel voorbereidingen treft om iets bijzonders te onthullen omtrent Street Fighter x Tekken. Informatie over de titel is bijzonder schaars sinds de onthulling tijdens de ComicCon vorig jaar zomer. We zagen nog even een vertoning tijdens de Gamescom in augustus, maar daar bleef het bij. Producer Yoshinori Ono van Capcom twitterde:

“We are preparing to make announce for SFxTK!”
Men had eerder al laten weten tijdens het Captivate evenement pas weer wat meer te onthullen. Dit Capcom-evenement vindt plaats op 6 en 7 april, dus de kans is groot dat men druk bezig is om dan meer van de game te laten zien.

Street Fighter x Tekken komt uit de studio’s van Capcom en kent een echte Street Fighter IV-stijl, terwijl Namco Bandai hard werkt aan Tekken x Street Fighter in de stijl van Tekken. Een releasedatum hebben de games nog niet, al weten we wel dat ze sowieso voor de Xbox 360 en PlayStation 3 zullen verschijnen.

  1.   
    ShadyXL's avatar

    Niet echt iets voor mij, maar ik zal het in de gaten houden 🙂

  2.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Zit meer te wachten op Streetfighter vs Mortal Kombat. zowel de oude versie én de nieuwe versies. 😀 Get over here! Hyper uppercut!:P

  3.   
    LuukiV's avatar

    Best wel strak. Maar ik wil Tekken x Street Fighter 😛