Vier verschillende oplages PC-versie Assassin’s Creed: Brotherhood onthuld

Het lijkt erop dat de PC-gamers onder ons verwend worden door Ubisoft, want het bedrijf heeft vandaag vier verschillende oplages van Assassin’s Creed: Brotherhood onthuld. Als eerste hebben we de normale editie, die zowel in de winkel als op digitale platformen te verkrijgen is en alle eerder verschenen downloadable content (DLC) bevat.

Daarnaast is er de Codex-editie, waarin we logischerwijs de game en de DLC vinden, maar ook een 60 pagina’s tellend boek met artwork, een gedetailleerde kaart van Rome, verzamelkaarten van personages uit de multiplayer, een DVD van Assassin’s Creed: Lineage, de soundtrack en diverse vrij te spelen mappen en personages voor respectievelijk de singleplayer en de multiplayer.

Verder bieden digitale platformen een luxueuze digitale versie, met wederom Assassin’s Creed: Lineage, de soundtrack en vrij te spelen content. Als laatste resteert de Special Edition die in een glanzend doosje komt en รฉรฉn exclusief multiplayer-karakter, genaamd The Officer, en รฉรฉn singleplayer-map biedt.

  1.   
    DutchFreeze's avatar

    Nice, maar ik houd het toch bij mijn xbox versie ๐Ÿ˜‰

  2.   
    7lotus94's avatar

    Het lijkt heel wat, maar dan hebben wij als pc gamers hier ook 3 maanden extra voor moeten wachten..

  3.   
    cookymonster's avatar

    codex edition here i come ๐Ÿ˜›

    het lange wachten zal beloond worden ๐Ÿ˜€

  4.   
    ricklen's avatar

    Hmm, nice ik haal em denk ik wel maar nog niet gelijk met de release. ๐Ÿ˜‰

  5.   
    Hitman047's avatar

    Heb de codex editie al lang geleden gepre-orderd. ๐Ÿ˜‰

  6.   
    gragon3's avatar

    Die versies bestonden al voor de PS3 en Xbox.. ik heb namelijk de codex voor PS3 ๐Ÿ˜€

  7.   
    Vlad-x's avatar

    ”7lotus94″ schreef, "Het lijkt heel wat, maar dan hebben wij als pc gamers hier ook 3 maanden extra voor moeten wachten.."

    Ik hoop dat ze er echt wat van hebben gemaakt, dat de extra tijd, geld en moeite die in de PC versie is gestopt ook dubbel en dwars terugbetaalt. We shall see…