GN POLL: Haal jij de 3DS in huis?

Uitslag vorige stelling:

Vorige keer vroeger wij ons af wat jij van de Next Generation Portable vindt en een aantal antwoorden jullie waren zeer onderbouwend:

Killgamer01:

het lijkt mij wel een leuk apparaatje die ik wel wil gaan kopen. hij ziet er mooi uit, de touch screen ziet er goed uit en de besturing ziet er ook goed uit. ik ga hem wel kopen. alleen als de prijs hoger dan 350 euro wordt wacht ik nog wel even voordat het goedkoper wordt.
Soldierarjan:
ik vind hem super tof eruit zien en de game die zijn aangekondigd zijn ook goede titels. ik denk dat de prijs op 250 euro komt te liggen kunnen ding niet duurder dan ps3 in winkel leggen en zo hebben hoge concurentie met de 3ds. wint moeten ze toch maken op de games niet op apparaat zelf.
PS3_Gek:
Ik denk niet dat dit een “BUY” wordt voor mij. Ik game altijd thuis als ik game. En dan is dat op de ps3 met een grote tv en uitstekende geluidsset. Af en toe maar slechts heel zelden speel ik even op de DS van mijn zusje. Ik weet ook niet of ik de games op de NGP het kopen waard ga vinden als ik voor even veel geld een ps3 spel heb. Waarschijnlijk koop ik hem dus niet, maar toch een zeer interessant en technologische gadget voor dit moment!
megasega:
Spelletjes spelen op broekzakformaat. Dat is het principe achter de handheld, oftewel draagbare computerspelletjes. Het begon allemaal met die spelcomputertjes die in een hand passen, dat werdt steed mooier en moderner en evolueerde tot de Gameboy (color) maar die paste al niet meer in je broek en nu zijn ze nog groter. En toen vond ik die kleine dingen al voor kinderen en nu denk er nog zo over maar ben geen kind meer dus vind het nix meer aan zulke dingen. Geef mij maar een xbox of ps3.

Wat ik wel raar vin is dat de ps3 zo gehamerd was op het 3d spelen gebeuren, zit de functie niet op hun nieuwste handheld wat ik een tegenvaller vind nu de techniek er wél is. 3d op een handheld zou gamen een stuk interesanter maken én leuker lijkt me maar ja dit geeft mij weer een gevoel uitgemolken te worden door de tech industrie. Daarom gaat mijn voorkeur naar de 3DS die gebruikt de 3d functie wel. Ook nog zonder bril! Laatste woord: Geef gamers gwn wat ze willen de techniek is er om echt mooie en 3d realistische spellen te maken, why wait… maybe next gen consoles….

Nieuwe stelling:

Het lijkt nu alvast een fantastisch apparaat te worden. De 3DS van Nintendo. Bij GamersNET hebben we al een aantal keren mogen genieten van het apparaat en onze impressies zijn te bekijken via de preview en de GN ON TOUR. 3D gamen zonder bril is natuurlijk leuk een aardig, maar wat vinden jullie van dit apparaat? Zijn de aangekondigde games leuk genoeg om je te boeien? En is het 3D-effect voor eeuwig leuk?

De vraag is dus simpel:

Ga jij de 3DS van Nintendo in huis halen?

  1.   
    bartuh_alem's avatar

    als ie in prijs verlaagd is en er meer games voor uitzijn, want nu zijn er nu heel weinig bij de release,
    maar als de prijs lager is dan zou ik hem best kunnen halen, maar ik ga denk ik eerder voor de psp2/ngp

  2.   
    PsYkOfOoL's avatar

    Ik wil het eerst met me eigen ogen zien, als ’t echt super vet is dan zkr

  3.   
    nuclearnemo's avatar

    Eeehhm…nee..xD….Er komen genoeg leuke spellen uit op de 3DS, maar toch ga ik hem niet halen. Ik game toch liever op een computer of op mijn xbox. Misschien dat zo’n 3DS handig is als ik naar school ga met de trein…maar ik lees veel liever een boek dan dat ik game met de 3DS in de trein. Maar als ik geld teveel had, had ik hem waarschijnlijk wel gehaald. 😛

  4.   
    Dude…'s avatar

    nee, eigenlijk denk ik van niet. ik zou dolgraag het apperaatje willen, maar ik vind 250 al duur voor een handheld. de nieuwste xbox is nog goedkoper! hoewel ik hem wel zou willen hebben(met name door de grote aantal thirdparty games als SSFIV 3d en splinter cell) zou ik dan toch eerder voor een NGP gaan met name omdat ik echt een grapics hoer ben 😀 maar dat word hem door de prijs waarschijnlijk ook niet, tenzij ik een loterij win dan neem ik ze beiden 😆

  5.   
    desxeon's avatar

    Nintendo heeft wel 3D op het “kleine” handheldje, maar Sony heeft de veel krachtigere NGP die ik denk ik ga kopen, en ik het het zelf niet zo met Nintendo want Sony heeft mij nu overgehaald met de NGP.:)

  6.   
    MaTriX's avatar

    Ik zal hem niet gelijk kopen ik wil eerst geduldig afwachten en hem eerst speelbaar zien in de winkel als tie me dan bevalt denk ik wel dat ik hem zal halen maar denk dat me zoon er meer gebruik van zal maken dan ik.

  7.   
    Visser23's avatar

    De 3DS ziet er op het eerste gezicht uit als een leuk apparaatje, maar toch denk ik dat ik hem niet ga kopen. De Nintendo DS was altijd wel zeer leuk, ook al heb ik deze zelf niet gekocht. Af en toe eens op gespeeld, maar ik kan het gewoon niet volhouden om op zo’n klein schermpje te kijken en daarnaast ook nog allemaal behendige acties uit te voeren. Doe mij maar een gewone console, zoals de PC, Playstation 3 of de Wii. Dat heb ik liever dan naar zo’n schermpje te kijken.

    Daarnaast denk ik niet dat ik de 3DS dan veel ga gebruiken. Als je naar vrienden, school of familie toe gaat lijkt het me niet dat je gaat gamen.

    Een nee van mijn kant.

  8.   
    MildBobbySauce's avatar

    het 3d concept is wel vet maar word je daar niet scheel van? 😕

  9.   
    crazyshine4722's avatar

    De twyfel is er om dit apparaatje in huis te halen ik wacht wel wat reacties af.

  10.   
    segin's avatar

    Ik ga de Nintendo 3DS in ieder geval niet kopen. Heb hier nog een DS Lite liggen maar daar doe ik vrij weinig mee. Wel ga ik waarschijnlijk nog Pokémon Black of White kopen, maar dat was het dan ook. De DS (en daarmee dus ook de 3DS) kan mij niet zoveel interessants bieden. 3D, leuk, maar ik had liever dat het eruit kwam dan erin. Daarnaast heb ik liever twee thumbsticks, een multi-touchscreen die je bediend met je vingers, touchpad, étc. Dat vind ik allemaal een stuk interessanter dan 3D, aangezien dit nieuwe mogelijkheden biedt voor games. Daarnaast heeft Nintendo hun zaakjes niet helemaal op orde, zo wordt de eShop pas maanden na de launch beschikbaar. Nee, de 3DS gaat het dus niet worden voor mij.

  11.   
    Visser23's avatar

    FULLSYNC schreef, "het 3d concept is wel vet maar word je daar niet scheel van? 😕 "

    Ik denk dat dat wel een beetje meevalt, als je pauzes neemt. Dus vooral niet te lang doorspelen, want 3D gamen moet volgens onderzoeken erg ongezond wezen. Daarnaast zeggen velen dat je er snel hoofdpijn van krijgt. Het moet dus noodzakelijk zijn om vele pauzes te nemen. Maarja, een echte gamer.. Die neemt niet erg veel pauzes denk ik 😛

  12.   
    KSnK's avatar

    Ik zou het helemaal niet erg vinden om er eentje te hebben, maar helaas kan ik het niet betalen. En als ik wel de 3DS zelf zou kunnen betalen, heb ik alsnog het probleem dat games duur zijn. Dus helaas 🙁

  13.   
    fabiankok's avatar

    3DS wordt ‘em niet voor mij.
    In mijn ogen is het een opgepompte nintendo DS met 3D graphics.
    3D is imo een gimmick en word je hartstikke snel zat, en wat houd je dan over?
    Een opgepompte DS, van de oh-zo ingenieuze ontwikkelaars nintendo.. nee, sorry, de DS vond ik al ”mwoah”, en als ik dan al moet kiezen tussen 2 handhelds word het zondermeer de NGP, die in mijn ogen veel meer verbetering heeft ten opzichte van de PsP, als je dit vergelijkt met de DS en de 3DS.
    En tja, als je dan toch voor een handheld gaat, ga je dan voor een opgepompte DS met 3D, of voor lekker mooi groot scherm met lekkerdere besturing. En voor die nintendo-fanaten die roepen ”de 3DS is het meest innovatief”, als er een innovatieve handheld is deze gen, wat er imo niet echt is, dan is het de NGP, sorry.

    Aardig verhaaltje 😛

  14.   
    Gajes859's avatar

    Ik heb geen enkele prikkel om dit apparaat te halen. Eigenlijk nooit behoefte gehad aan mobiel gamen, totdat ik de nieuwe PSP zag. Nu begin ik wel geinteresseerd te worden in mobiel, maar de 3DS valt buiten mijn opties.

  15.   
    ms13694's avatar

    PsYkOfOoL schreef, "Ik wil het eerst met me eigen ogen zien, als ’t echt super vet is dan zkr"

    my idea

  16.   
    DGonlag2's avatar

    Eerst dacht ik inderdaad aan het kopen van een 3DS. Dat stopte alleen toen de NGP aangekondigd werd. Het probleem is: ik vind pokémon en mario wel leuk, maar voor de rest vind ik de spellen op de (3)ds te saai worden. Nu ziet de 3DS er wel weer beter uit (qua graphics), maar nog niet om over naar huis te schrijven. De 3D vind ik een leuke gimmick, maar ik denk dat ik dat toch veel uit zou hebben staan, zeker als ik naar de batterijduur kijk.
    3 uur is echt veel te kort. Ik wacht nog even op de NGP en vermaak me ondertussen prima met de PSP.

    Misschien is de NGP niet zo innovatief, en lopen ze Nintendo achterna, dan toch kies ik liever voor de betere kwaliteit van de NGP dan de leuke gimmicks van de 3DS, die later toch standaard worden.

  17.   
    I_Eat_Noobsz's avatar

    wat een kut ding, wachten tot 2012 en dan NGP 😀

  18.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    3DS is zeker een vet apparaat, de 3D functie is supergoed uitgewerkt, en alle mogelijkheden zijn tof! maar ik maak mij zorgen om de titels die ervoor uit gaan komen. Nou is die nieuwe zelda zeker het proberen waard, en ze krijgen vast wel een geniale Mario. (mss wel mario galaxy versie) maar dat zijn niet de games waar ik mij zorgen om maak. Maar wat we van Nintendo gewend zijn is dat ze veel te veel casual games uitbrengen, die eigenlijk het geld niet waard zijn om het maar grof te zeggen, en dit vind ik erg jammer.
    En bij de NGP weet ik gewoon dat er wel veel vette titels aankomen. En het gerucht dat je PS3 games kunt spelen op je NGP, dat trekt mij toch iets meer dan alleen 3D, want om eerlijk te zijn… 3D is zeker vet, maar ik hou er niet echt van. Ik had dolgraag pokemon willen spelen in 3D, of de nieuwe Zelda, maar de NGP lijkt me toch leuker want dan weet ik wat ik heb.

  19.   
    DGonlag2's avatar

    Misterkurdi schreef, "wat een kut ding, wachten tot 2012 en dan NGP 😀 "

    Ik hoop toch iets eerder…
    Ze zeiden eind 2011, rond de kerst. Als ze hem hier dan maar ook uitbrengen. Vind het zo’n onzin da zelfs consoles hier later uitkomen, kom op zeg, wat moet je daar nou nog aan doen?

    gameshark schreef, "3DS is zeker een vet apparaat, de 3D functie is supergoed uitgewerkt, en alle mogelijkheden zijn tof! maar ik maak mij zorgen om de titels die ervoor uit gaan komen. Nou is die nieuwe zelda zeker het proberen waard, en ze krijgen vast wel een geniale Mario. (mss wel mario galaxy versie) maar dat zijn niet de games waar ik mij zorgen om maak. Maar wat we van Nintendo gewend zijn is dat ze veel te veel casual games uitbrengen, die eigenlijk het geld niet waard zijn om het maar grof te zeggen, en dit vind ik erg jammer.
    En bij de NGP weet ik gewoon dat er wel veel vette titels aankomen. En het gerucht dat je PS3 games kunt spelen op je NGP, dat trekt mij toch iets meer dan alleen 3D, want om eerlijk te zijn… 3D is zeker vet, maar ik hou er niet echt van. Ik had dolgraag pokemon willen spelen in 3D, of de nieuwe Zelda, maar de NGP lijkt me toch leuker want dan weet ik wat ik heb."

    Je kunt echt geen PS3 games op de NGP doen. Streamen wel waarschijnlijk, maar dat brengt wel ziek veel kwaliteitsverlies met zich mee. Je moet ten eerste een hele goede internetverbinding thuis hebben, en ook nog eens een goede op de plek waar je bent. Leuke gimmick maar handig lijkt het me niet.
    Pokemon in 3d lijkt me idd wel vet. Vind het alleen jammer dat ze qua graphics helemaal de verkeerde kant opgaan met die spellen. 3e generatie had de beste graphics, ze hoefden van mij part alleen maar de resolutie en tiles enzo te veranderen. Dit 3d omgeving gedoe zit er niet uit.

  20.   
    JonsoN's avatar

    Nee ik haal geen NPG in huis.
    Om een simpele reden: het is gewoon een DS met 3D functie, en 3D kan me gestolen worden.

  21.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik wacht wel op de 3DS XL ofzo 😆

  22.   
    DravirHE's avatar

    ALs ik al iets haal, dan wordt het die van sony en zeker niet de 3DS! 😛

  23.   
    Superwasbeer's avatar

    JonsoN schreef, "Nee ik haal geen NPG in huis.
    Om een simpele reden: het is gewoon een DS met 3D functie, en 3D kan me gestolen worden."

    Lol wat? 😕

  24.   
    DGonlag2's avatar

    JonsoN schreef, "Nee ik haal geen NPG in huis.
    Om een simpele reden: het is gewoon een DS met 3D functie, en 3D kan me gestolen worden."

    WTF? Lol, je bedoelt zeker de 3ds…

    Ik zat net te denken, er was toch eens een aankondiging van Panasonic’s Jungle ofzo. Wat is daar nu eigenlijk van geworden? Leek toen ook veelbelovend.

  25.   
    Fox's avatar

    Waarom is er geen optie: Nee ik wil geen handheld apparaat waarmee je alleen in de auto wat doet?