APB: Reloaded bèta telt al 100,000 aanmeldingen

Het eens geflopte APB (All Points Bulletin) wordt herboren als APB: Reloaded. Van uurlijkse kosten is geen sprake meer: het spel zal vrijblijvend gratis te spelen zijn.

Gezien de hevige veranderingen die de nieuwe eigenaar, GamersFirst, aanbrengt op het oude APB, is het spel in een nieuwe bèta geraakt. Gamers die deze testfase van APB: Reloaded bij willen wonen, kunnen zich hier aanmelden. Ruim 100,000 mensen gingen je al voor, dus er blijkt heel wat animo voor de herboren titel.

De gesloten bèta zal volgens GamersFirst 28 februari beginnen. Het westen en zuiden van Amerika hebben verschillende servers om op te spelen om lag te voorkomen, ook Europa zal een ‘eigen’ aantal servers hebben voor de testers.

  1.   
    Regge's avatar

    😀 ik ben 1 van die 100000:P kheb er zin in!

  2.   
    sthij's avatar

    ik heb me al van het begin op gegeven dusik hoop dat ik lekker vroeg mag beginnen 8)

  3.   
    Exiardia's avatar

    Hopen dat ik dan geen huiswerk heb 😉

  4.   
    DoublePost's avatar

    Netjes, had ik eigenlijk niet verwacht…
    Ben ofc 1 van die 100.000 :).

  5.   
    Hitman047's avatar

    Ik zit er nog niet bij, maar dat zal eens even snel gaan fiksen. 😉

  6.   
    fdennis's avatar

    Had me meteen aangemeld toen ik het hoorde. Hopelijk fixen ze de kleine vervelende dingetjes van de standaard apb. Zoals meer drukte in de stad , dat je door een auto ruit kan schieten dan zou het voor mij een vette game worden:).

  7.   
    Fox's avatar

    ^ Ook echt of dat de enige problemen waren.. ZE ondersteunden gewoon geen 32bit OS… hoe hard vaal je dan. En dat zatte ze maar te roepen van JaJa het is een ook goed speel baar op een low graphic PC. Nu weet ik het ook niet meer hoor. Maar sinds ik de laatste keer checkte kon mij pc bijna alles wel aan… Maar doordat het een 32-bits was was alles gewoon UGLY… Ook was het heel irritant dat er zo veel hacks waren… Of mensen die somehow hun lagg gebruikten om je door muren te schieten en helemaal niet dood te gaan….

  8.   
    Fox's avatar

    Ik ben ook 1 van die 1000000 en ik heb all een beta key… Maar nu moeten ze me gegevens goed keuren.