Het Defiant Map Pack brengt in maart drie nieuwe mappen naar Halo: Reach

Vanaf maart kunnen spelers van Halo: Reach weer met nieuwe downloadable content aan de gang. Het Defiant Map Pack zal dan namelijk drie nieuwe mappen aan de game toevoegen. De nieuwe mappen zijn in de normale multiplayermodi en in de Firefight-modus speelbaar. Op grafisch gebied zullen ze in ieder geval uitblinken, maar de ontwikkelaar heeft natuurlijk ook een goede balans proberen te creëren. Bungie heeft trouwens niet meegeholpen met de ontwikkeling, want het pakket is volledig door ontwikkelaar Certain Affinity gemaakt.

Het Defiant Map Pack zal in maart voor 800 Microsoft Points te downloaden zijn en naast drie nieuwe mappen kun je hier ook nog eens enkele nieuwe achievements voor halen. In totaal zullen deze achievements 150 Gamerscore waard zijn. Als je meer over de nieuwe mappen wilt weten hebben we hier een trailer klaarstaan en hieronder zijn ook enkele screenshots te bekijken.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Potasnik's avatar

  5 Maps voor 1200..
  of 3 voor 800..

 2.   
  squidgyboy's avatar

  zoals ik al zij bij de trailer. kan niet wachten.
  hij ziet er weer verrukkelijk uit. 😀

 3.   
  sthij's avatar

  Idjari schreef, "5 Maps voor 1200..
  of 3 voor 800.."

  Jah ik weet ook eigenlijk niet waarom ze hier niet zeggen dat het te duur is maarjah hier heb je forge enzo ook nog bij dus , als ik geld heb koop ik deze wel 😆

 4.   
  supergrunt's avatar

  uhm….. halo is in goede handen gevallen zo te zien (en terecht)
  maar eigenlijk heb je 6 nieuwe maps omdat je ze ook in firefight kan spelen.
  en dat kan bij BO dan weer niet met zombie.