Geen old-school cowboys in Call of Juarez: The Cartel

Ubisoft heeft haar nieuwe game aangekondigd, namelijk Call of Juarez: The Cartel. Nu verwachten we natuurlijk weer dat we in de huid zullen stappen van een retro cowboy, waarbij ‘howdy partner” niet te vaak gezegd kan worden, maar niets blijkt minder waar.

[SCREENSHOTS]

Dit deel zal zich namelijk afspelen in de straten van Los Angeles. Volgens Ubisoft zal dit moderne deel nog steeds een hoop bekende elementen bevatten die ook in de vorige Call of Juarez delen zaten, maar dit keer aangepast aan het nieuwe thema. Als het ontwikkelen van het spel op rolletjes verloopt zullen we deze zomer nog mogen genieten van deze gloednieuwe titel, die voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 verschijnt.

 1.   
  ms13694's avatar

  Mmm ben benieuwd! Bound in Blood vond ik geweldig, maar zou het nu geen fallout setting worden?

 2.   
  ChielB's avatar

  Wellicht eerder een setting zoals in de film Machete. Bende-oorlogen, mensen/drugs smokkel bij de grens, etc. Totaal wat anders, maar wel een setting die ook veel mogelijkheden heeft.

 3.   
  MaTriX's avatar

  Ben benieuwd, het wilde westen en piraten settings zijn nog steeds mijn favorieten maar zoals Michiel al aangaf de setting in de stijl als de film Machete klinkt ook wel aardig.

 4.   
  MisterMDW's avatar

  Screenshots zien er mooi uit nu maar wachten op de eerste trailers en gameplaybeelden ๐Ÿ™‚

 5.   
  JonsoN's avatar

  Alles van CoJ ziet er van te voren veelbelovend uit, tot het spel daadwerkelijk uit is..
  Ik wacht eerst op gameplay beelden en misschien een pre/review voordat ik overgehaald kan worden.

 6.   
  Kpyne's avatar

  Erg jammer, deze stap is best slecht, omdat er al heel weinig Westerns zijn en RDR blijft ook niet eeuwig leven…

 7.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Kpyne schreef, "Erg jammer, deze stap is best slecht, omdat er al heel weinig Westerns zijn en RDR blijft ook niet eeuwig leven…"

  Ik ben met je eens. Maar toch blijf ik afwachten.

 8.   
  Hitman047's avatar

  ChielB schreef, "Wellicht eerder een setting zoals in de film Machete. Bende-oorlogen, mensen/drugs smokkel bij de grens, etc. Totaal wat anders, maar wel een setting die ook veel mogelijkheden heeft."

  Zeker veel mogelijkheden, maar of deze omschakeling van de serie ook daadwerkelijk gaat werken? Ik moet het eerst zien, dan geloven. ๐Ÿ˜‰

 9.   
  M@tthijs's avatar

  Eerste deel vond ik zeer leuk, wat vooral kwam vanwege de vaak grote stukken waarin je moest klauteren, puzzelen en ongezien langs vijanden moest zien te komen. Tweede deel was toch wat minder vanwege het feit dat het veel meer om de actie draaide. En dit deel… ik weet nog niet wat ik er van moet denken eerlijk gezegd. ๐Ÿ™‚

 10.   
  Slayer61's avatar

  Goed idee om uit het westen te komen. We zien wel of het wat wordt.

 11.   
  morkop006's avatar

  aan de ene kant vind ik het jammer aangezien er niet zo veel western games zijn, maar aan de andere kant klinkt dit concept best wel orgineel

 12.   
  Verwijder Mij!'s avatar

  ChielB schreef, "Wellicht eerder een setting zoals in de film Machete. Bende-oorlogen, mensen/drugs smokkel bij de grens, etc. Totaal wat anders, maar wel een setting die ook veel mogelijkheden heeft."

  Dat zou een goeie setting zijn. ๐Ÿ˜†

 13.   
  ducky50's avatar

  mmh

  ik zou eerder me gelld uitgeven aan een nieuwe rdr maar ja dat gaat denk ik wel ff duren:d

  dus ik ben benieuwd

 14.   
  ducky50's avatar

  ow nu ik de screenshots zien dan is het geen wester ow… ๐Ÿ˜›

 15.   
  Vinstaro's avatar

  1 woord slecht