Eerste teaser van Steven Spielberg’s sci-fi serie Terra Nova

Begin januari waren er al wat eerste foto’s van Terra Nova, een nieuwe sci-fi serie van Steven Spielberg. Dankzij de Super Bowl is er nu ook een eerste teaser uitgebracht van deze veelbelovende productie.

Het is het jaar 2149 en de wereld is stervende. De planeet is vol met ontwikkelingen, mensen en ook vol vervuiling. Er lijkt geen mogelijkheid meer te zijn om de schade aan onze planeet te herstellen, totdat wetenschappers een portaal vinden die toegang biedt tot de prehistorische aarde van 85 miljoen jaar geleden. Een bijzondere wereld, een laatste mogelijkheid is om het menselijk ras te redden en een tweede kans om onze beschaving op te bouwen en het deze keer ook echt goed te doen.

De serie volgt de familie Shannon, die onderdeel uitmaakt van de Tiende Pelgrimstocht naar Terra Nova, de eerste kolonie in dit wonderschone land vol geheimen en gevaar. Niet alleen de bloeddorstige dinosaurussen vormen een gevaar, maar ook de vele nieuwe mensen in Terra Nova, want niet iedereen heeft hetzelfde idee om de mensheid te redden. Misschien wordt deze nieuwe wereld zelfs al verwoest voordat de mensheid een tweede kans kan krijgen…

Op 23 en 24 mei start Terra Nova met twee première-afleveringen van een uur lang, om vervolgens in de herfst verder te gaan met de serie met nog eens 11 ‘gewone’ afleveringen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren