Nieuwe God of War op komst?

God of War III verscheen vorig jaar en was een gigantisch succes. De game kreeg niet alleen veel lovende reviews, ook de verkoopcijfers waren torenhoog. En dat de game nog steeds in de prijzen valt blijkt wel uit het feit dat we zojuist bekend maakten dat God of War III op nummer 9 is geëindigd bij de GamersNET GameAwards. David Jaffe had al eerder aangegeven na GOW III voorlopig wel klaar te zijn met de serie, maar een vacature op de PlayStation Careers website doet anders geloven…

Op de PlayStation Careers website zijn vier vacatures geplaatst, die vragen om de volgende personen voor Sony’s Santa Monica Studio:

    Senior Tools/Technology Programmer (God of War Team)
    Senior Online Programmer (God of War Team)
    Senior Graphics/ Technology Programmer (God of War Team)
    Senior Gameplay/Generalist Programmer (God of War Team)

Nu heeft Sony Santa Monica natuurlijk veel meer games op zijn conto staan (zoals de PSN-games Fat Princess, Warhawk en fl0w), maar gezien er bij elke vacature duidelijk vermeld staat dat het gaat om het God of War Team, lijkt het dus waarschijnlijk dat de studio plannen heeft voor een nieuwe game in de franchise. Nu is de vraag natuurlijk: zit jij daar nog wel op te wachten? Kun je niet genoeg krijgen van Kratos’ avonturen, of vond je het na het derde deel wel even genoeg geweest? Laat het even weten in de comments!

  1.   
    zombieater's avatar

    ik zit zeker zwaar te wachten op een nieuwe God of War!! Kan daar geen genoeg van krijgen! Maar omdat er GoW-team staat, weet ik toch niet of ze ook echt GoW bedoelen… Nouja we zullen zien…

  2.   
    Vinstaro's avatar

    LAAT MAAR KOMEN ik kan nog wel paar goden op de meest brute manier vernietigen met voor mij de meest vette hoofdpersoon ooit gemaakt!!

  3.   
    BerryZ's avatar

    GoW is een briljante trilogie, en dat moeten ze zo laten.

  4.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik ben blij met een nieuwe game. Maar ze moeten wel met iets orgineels komen om het verhaal intrestant te houden. Want we weten nu bijna alles over Kratos het verleden van Kratos heeft al 2 games, natuurlijk de heden met God of War I II & III is het verhaal afgemaakt. Maar toch ben ik beniewd wat er is gebeurd op het ende van GOW 3 ?? 😮

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Laat maar komen ik kan er geen genoeg van krijgen 😀

  6.   
    DeAdSeYe's avatar

    Leuk voor de fans, ik heb nog nooit God Of War gespeelt. Alleen even de demo, niet mijn type game! Maar is wel erg leuk voor de fans, en deel 3 had zeker mooie graphics! Kijken wat ze van het volgende deel weten te maken.

  7.   
    Overload14's avatar

    Na het einde van God of War 3 had ik niets anders verwacht 😛

  8.   
    PsYkOfOoL's avatar

    Kan ook gaan om Starhawk

  9.   
    axieikwilsushi's avatar

    het zou me wel leuk lijken:P

  10.   
    MaTriX's avatar

    Als God of War 3 geld in het laatje bracht dan kan je er van uit gaan dat er een deel 4 komt.

  11.   
    Sarge's avatar

    MaTriX schreef, "Als God of War 3 geld in het laatje bracht dan kan je er van uit gaan dat er een deel 4 komt."

    Inderdaad ^^

  12.   
    RinusReetRidder's avatar

    Zou tof zijn maar ze hebben toch wel een andere aanpak nodig. De huidige dingen met Kratos viel toch al wel wat in herhaling allemaal vond ik.

  13.   
    ShadyXL's avatar

    Misschien willen ze een totaal andere game maken?
    Iets dat een beetje erop lijkt, maar toch anders is.

  14.   
    lesroom's avatar

    zeker dat ik hier op zit te wachten 🙂
    GOD is de beste spelreeks ooit