Gamersnet.nl

APB gaat verder als APB: Reloaded; bèta-fase begonnen

Nadat de massive multiplayer online game All Points Bulletin stof hapte kwam eind vorig jaar toch het bericht dat een Free2Play MMO ontwikkelaar APB een reboot zou geven.

De ontwikkelaar GamersFirst pakte de geflopte online game op en is inmiddels druk bezig met het tweaken van het spel. APB zal nu verdergaan onder de naam APB: Reloaded en het spel zal compleet gratis aangeboden worden, zonder enige vorm van maandelijkse kosten.

Gamers die vóór de val van APB het spel speelde kunnen het spel op hun computer laten staan, GamersFirst probeert het spel zo te patchen dat de originele game de basis blijft voor de broncode. De zogenaamde ‘Realtime Worlds Points’ die ze verdiend hadden zullen wel verdwijnen, evenals al het voorheen vergaarde geld, auto’s en wapentuig . De looks van oude characters zullen hoogstwaarschijnlijk wel blijven, al zullen ook die wel weer vanaf onderaan moeten beginnen met levelen en het verdienen van geld en reputatie.

De bèta voor APB: Reloaded is inmiddels ook al in volle gang. Geïnteresseerde gamers kunnen zich hier voor de bèta aanmelden.