Platinum Games bezig met nieuwe game: Max Anarchy

Uitgelekte scans van Famitsu (een Japans gamingmagazine) tonen aan dat Platinum Games, vooral bekend van games als Madworld, Vanquish en Bayonetta, momenteel bezig is met een nieuwe game. Deze zal de titel Max Anarchy met zich meedragen.

De game zal worden uitgebracht voor de PlayStation 3 en Xbox 360 en het wordt tevens Platinum Games’ eerste game met online multiplayer functionaliteiten. Om welk genre het hier gaat is nog niet bekend, maar wat wel al duidelijk is, is dat de multiplayer met veel spelers tegelijk kan worden gespeeld. Ook zullen er zowel competitieve als online modi zijn.

De scans, die inmiddels helaas alweer van het internet zijn verwijderd, tonen onder andere kettingzagen, toortsen en andere gruwelijke moordwapens. We kunnen dus wel al met zekerheid zeggen dat dit een typische “Platinum Games”-game zal worden. In een interview met het magazine onthult Atsushi Inaba dat het bedrijf al ruim twee jaar bezig is met de game.

Max Anarchy zal worden uitgegeven door SEGA en staat gepland voor een release in de herst van 2011. Zodra er een officiële aankondiging plaatsvindt laten we het je weten.

  1.   
    Gerbuhh's avatar

    Als die hetzelfde niveau haalt als Bayonetta en Vanquish vind ik het best.. 😀

  2.   
    M@tthijs's avatar

    Ik heb het idee dat dit iets in het stijltje van Madworld, maar dan voor de PS3 en Xbox 360 gaat worden. Wellicht nu wel in kleur. Afwachten maar. 🙂

  3.   
    WesterW's avatar

    M@tthijs schreef, "Ik heb het idee dat dit iets in het stijltje van Madworld, maar dan voor de PS3 en Xbox 360 gaat worden. Wellicht nu wel in kleur. Afwachten maar. 🙂 "

    Klinkt inderdaad als de spirituele opvolger van MadWorld 😉

  4.   
    I_Eat_Noobsz's avatar

    jaa de hers?t vakantie is idd leuk:P? al heb ik geen idee wanneer dat is 😛