Ninja Gaiden III wordt toegankelijker, aldus Team Ninja

Yosuke Hayashi, de grote baas van Team Ninja, heeft laten weten dat het aankomende Ninja Gaiden III toegankelijker zal zijn dan voorgaande delen. Volgens de beste man is het doel om de game de beste actie-game te maken aller tijden, een indrukwekkend voornemen.

Toen aan Hayashi gevraagd werd of Ninja Gaiden III makkelijker of moeilijker zou worden, wist hij enkel te vertellen dat de game door meer mensen gespeeld kan worden. De ervaring is niet langer alleen gericht op zeer ervaren spelers, waardoor nieuwkomers makkelijker kunnen spelen.

Not easy, but it will enable more people to play. More accessible. We don’t plan to have Ninja Gaiden 3 only for the really good, skilled people.

 1.   
  soulzx3's avatar

  we zien we hoe het word eigenlijk wel veelbelovend

 2.   
  Ika Q's avatar

  Hopelijk maken ze het niet te makkelijk. Anders is het geen Ninja Gaiden meer.

 3.   
  soulzx3's avatar

  mee eens ninja gaiden is gewoon een moeilijker spel dus moeten ze het niet te makkelijk gaan maken nu

 4.   
  sthij's avatar

  ik heb nooit ninja gaiden 2 kunnen halen dus 😛 voor mij zou het handig zijn om een easy moeilijksheidgraad te hebben en een hard lijkt mij alleen beter 🙂

 5.   
  kiesmaarwa's avatar

  Zonde.. ik had wel weer zin om mijn controller tegen de muur te knalle omdat die Greater Fiends zo irritant waren en ze na uren speeltijd toch te verslaan :p
  Er zal toch wel een very hard mode in zitten, lijkt me..

 6.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  De moelijkheids graad van Ninja Gaiden Sigma 2 (ps3) was voor mij perfect
  ik heb zelfs niet Acolyte mode uitgespeeld maar ook de Warrior stand. Ben nu zelf bezig met de Mentor moelijkheidsgraad. Dus ik hoop dat de deze ringting op blijven gaan in deeltje 3.
  (en nee ik ben helemaal géén hardcore gamer!)