Binnenkort meer DLC voor Fallout: New Vegas

In een interview met VG247 heeft Bethesda aangegeven dat zij nog lang niet klaar zijn met de DLC voor Fallout: New Vegas. De eerste DLC voor Fallout: New Vegas ligt weliswaar nog maar net in de digitale winkels, maar als het aan Bethesda ligt, volgt er snel een tweede pakket. Wanneer en voor welk platform de DLC beschikbaar zal worden gesteld blijft een vraagteken, maar de bevestiging voor een nieuwe DLC is tenminste al binnen.

De eerste DLC van Fallout: New Vegas genaamd Dead Money is tot nu toe alleen beschikbaar voor de Xbox 360. Nu was het de grote vraag of deze DLC ook de weg richting de PS3 zou gaan vinden, waar Bethesda als volgt op antwoordde:

“I think we’ll probably just have to wait and see. I wouldn’t want to say anything more then that. Right now, it’s exclusive to 360. That’s the only place you can get it. I’m not going to comment on other platforms.”

 1.   
  Codename_black's avatar

  Ik wil het voor de pc 😡

 2.   
  ms13694's avatar

  Keep it coming baby 🙂

 3.   
  The Beaver's avatar

  Beter ! , alleen een ding begrijp ik niet zo goed !. Hadden ze niet aangegeven om geen Dlc’s te gaan maken voor Fallout: New Vegas ? ( What happend with that ? 😮 )

 4.   
  Alfa Warrior's avatar

  Ach, dan kunnen wij (PC gamers) tenminste ooit gaan genieten van Project Nevada zat ten eerste toch al niet zoveel tegen dead money op te kijken maar hoopte wel op andere DLC’s.