Warner Bros. wil een reboot van Lethal Weapon

Het was een idee waar Warner Bros. al tijden mee speelde en door een recente verschuiving binnen het hogere management lijkt er ook steeds meer zicht op te komen: een reboot van Lethal Weapon. Het origineel dateert uit 1987, terwijl het vierde en tot dusver laatste deel inmiddels alweer 13 jaar oud is. Hoog tijd dus voor een nieuwe film in de serie.

Meer nieuws dan dat er weer serieus over een Lethal Weapon reboot wordt nagedacht is nog niet naar buiten gebracht, maar het blijft altijd leuk om even te speculeren. Het concept van de films is vrij simpel: zorg voor twee detectives die qua stijl totaal niet bij elkaar lijken te passen, maar die wel goed met elkaar overweg kunnen. Destijds was er een prima chemie tussen Mel Gibson en Danny Glover, samen met de regie van Richard Donner, maar wat kunnen we er vandaag de dag van verwachten?

De mensen van de Hollywood Reporter zetten hun geld in op Jeremy Renner als een soort spirituele opvolger van Mel Gibson. Renner timmert momenteel hard aan de weg met films als Mission: Impossible – Ghost Protocol en The Avengers. Daarnaast hebben we ook genoeg grote actie-regisseurs die wel uit de voeten kunnen met een ‘big-budget’ Warner Bros. project.

Zoals gezegd, het blijft allemaal speculatie en het is ook nog lang niet definitief dat er inderdaad een nieuwe Lethal Weapon gaat komen. Maar voor fans van dit soort films is er toch weer wat extra hoop bijgekomen…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren