Nieuwe titel voor Kingdom Hearts 3D

We weten dat Square Enix heel goed kan zijn in het maken van niet originele en verwarrende titels. “Dissidia 012[duodecim]: Final Fantasy” of “Kingdom Hearts 358/2 days” om maar even wat voorbeelden te noemen.

Maar hoe zit het nou met Kingdom Hearts 3DS? De naam spreekt natuurlijk voor zich, een Kingdom Hearts game voor de 3DS. Gelukkig heeft het bedrijf laten weten tijdens hun persconferentie dat deze game een nieuwe titel heeft gekregen, namelijk “Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance”. Nog steeds een verwarrende titel als je het mij vraagt en een tikkeltje cliché als je ziet dat alle drie de laatste woorden beginnen met de letter D. Maar goed, het is mijn feest niet.

Ook werd tijdens het evenement de allereerste trailer van deze game getoond. Wanneer deze op het internet geplaatst wordt is nog niet duidelijk, maar we hebben al wel wat details voor je verzameld.

– De trailer liet een gevecht in Traverse Town zien
– Sora/Riku voerde acrobatische acties uit
– Inclusief het rondcirkelen aan lantaarnpalen en van muren afspringen
– Tai Yasue is de co-director van de game
– Yasue vertelde het dev. team over het maken van een KH game dat eerder nog niet mogelijk was
– Verbeterde perceptie en het makkelijker maken van platformactie dankzij 3D
– Sora en Riku zijn speelbaar
– Een verwissel van personage systeem

  1.   
    Petor's avatar

    Maakt eigenlijk niet zoveel uit hoe de game heet, een nieuwe Kingdom Hearts is altijd lekker! Liever PS3 versie, maar toch 🙂

  2.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Kingdom hearts een en twee waren top allen ze verneuken alles door alleen maar handheld games te maken, echt balen. 😡

  3.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Inderdaad zeg, er mag wel eens een nieuwe Kingdom Hearts titel voor de PlayStation 3 komen. Hopelijk hebben de Japannertjes nog een verassing in petto voor vanavond.

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Petor schreef, "Maakt eigenlijk niet zoveel uit hoe de game heet, een nieuwe Kingdom Hearts is altijd lekker! Liever PS3 versie, maar toch :)"

    Ik hoop nu ook eindelijk eens een deel 3 op de consoles, Ik word een beetje moe van al die handheld versies steeds.

  5.   
    crazyshine4722's avatar

    Carlos0_0″][quote=”Petor schreef, "Maakt eigenlijk niet zoveel uit hoe de game heet, een nieuwe Kingdom Hearts is altijd lekker! Liever PS3 versie, maar toch :)"

    Ik hoop nu ook eindelijk eens een deel 3 op de consoles, Ik word een beetje moe van al die handheld versies steeds.[/quote]

    Mooi durven ze HD niet aan ofzoo…. Ik ben die handheldversies ook spuugzat.

  6.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Overdrijven is ook een vak. Het zou leuk zijn als dit een erg geslaagde en Kingdom Hearts waardige game wordt voor een handheld. Je kunt ’n altijd met je meenemen en spelen tijdens de pauzes. Alleen zou het niet verkeerd zijn om eens een High Def. Kingdom Hearts te zien.