De 3DS wordt ‘zelfs’ in China beschikbaar gesteld

Nintendo is erin geslaagd om via distributeur iQue hun 3DS beschikbaar te stellen in China. Dit is aardig opmerkelijk te noemen, aangezien China de meeste game-consoles uit hun land heeft verbannen. Een goed voorbeeld hier van is Microsoft nieuwste stukje hardware: de Kinect. Dit stukje techniek heeft namelijk geen toestemming gekregen om zich in China te vertonen.

De 3DS zou door de samenwerking met iQue in China door het leven gaan als de iQue 3DS en zal twee maanden na de release van Japan in de winkelrekken te vinden zijn. Goed nieuws voor Nintendo, want dat betekent dat ze met de 3DS een markt van meer dan 1 miljard mensen kunnen bereiken. Toegegeven, de vele arme boertjes zullen waarschijnlijk geen zin hebben om hun zuur verdiende geld voor een 3DS in plaats voor koeien te gebruiken, maar er zullen vast wel genoeg mensen te vinden zijn in het land der massale gelen die wel de middelen hiervoor hebben.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik had ook niet anders verwacht dat dit zal gaan lukken, En het gaat microsoft ook van zelf wel lukken als dit meer in op mars komt om te gaan gebruiken.

  2.   
    Kpyne's avatar

    ”Carlos0_0″ schreef, "Ik had ook niet anders verwacht dat dit zal gaan lukken, En het gaat microsoft ook van zelf wel lukken als dit meer in op mars komt om te gaan gebruiken."

    Het gat microsoft denk ik niet lukken, omdat zij veel meer spellen met geweld uitbrengen dan nintendo, en dat is denk ik ook de rede waarom China al die consoles verbant..

  3.   
    cookymonster's avatar

    ik wist niet dat china de meeste game-hardware niet toestond

  4.   
    killing_'s avatar

    cookymonster schreef, "ik wist niet dat china de meeste game-hardware niet toestond"

    Ik ook niet 😛