Keert ook Frodo terug in The Hobbit?

Enige tijd geleden berichtten we al dat Cate Blanchett en Orlando Bloom mogelijk hun opwachting maken in The Hobbit, de film die in tijd vooraf gaat aan de trilogie The Lord of the Rings. De personages van beiden kwamen in het gelijknamige boek van J.R.R. Tolkien, waar de film op gebaseerd is, niet voor. Beiden speelden een elf in de trilogie en hadden daar al een heel leven achter zich. Zij liepen dus ook al vrolijk rond ten tijde van The Hobbit. Maar hoe zit het eigenlijk met Frodo?

Na Blanchett en Bloom wordt nu namelijk ook Elijah Wood genoemd. De geruchten dat ook hij een (bij)rol krijgt toebedeeld zwellen aan. Dat hij ook daadwerkelijk Frodo moet gaan spelen wordt niet met zoveel worden gezegd, maar Elijah Wood in Midden-Aarde ís natuurlijk gewoon Frodo de Hobbit. En hoe geloofwaardig is dat in een film die zoveel jaren voor Lord of the Rings speelt?

Draaft Peter Jackson door in het casten van oude bekenden die in het originele verhaal helemaal niet voorkomen, of is het juist goed om de vertrouwde gezichten opnieuw te casten?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren