Top 2010: De Top 2010 van Jeroen Bakker

eft Jeroen Bakker
St. Jeroen
Redacteur

Top 5
1. Monster Hunter Tri
Eindelijk weer eens een game die laat zien dat de Wii niet alleen een platform is voor huisvrouwen en kleine kinderen. Een uitgebreide wereld met eindeloze mogelijkheden, een heerlijke online-ervaring en verslavende gameplay zorgden voor een onvergetelijke ervaring.

2. Sonic Colours
Ik had nooit verwacht dat Sonic weer een goede game zou maken, laat staan in 3D. Toch was dit deel op de Wii een heerlijke game die ik nu al drie keer heb uitgespeeld en me toch nog blijft boeien. En heb ik al gezegd dat de game er werkelijk waar fenomenaal uitziet voor een Wii-titel?

3. Tatsunoko vs Capcom: Ultimate All-stars
Jongens, jongens, wat een fantastische titel is Tatsunoko vs Capcom: Ultimate All-stars toch. De gestoorde personages die elkaar afmaken in tag-team battles met op de achtergrond razendsnelle Japanse muziek. het heeft mij maanden zoetgehouden.

4. Red Dead Redemption
Kom op, wie wil er nou niet als een cowboy heerlijk rondrijden op een paard, om af en toe een voorbijganger een mes tussen zijn ogen te planten? Blijkbaar ben ik niet de enige die geniet van zulke heerlijk lompe actie, kijkend naar de hype rond Red Dead Redemption.

5. Guitar Hero 6: Warriors of Rock
De nieuwe Gitaarheld bracht net wat de serie nodig had: bonussen, een questmode maar bovenal vette muziek! Ondanks dat ik dacht dat ik klaar was met het hele plastic gitaartjes gebeuren heb ik erg veel plezier beleefd met Warriors of Rock.

De grote verrassing
De aankondiging van de 3DS! Toen ik wat geruchten opving, dacht ik dat het om een grap ging. Na de onthulling was ik met stomheid geslagen, en ben gelijk maar wat geld apart gaan houden voor dit kekke apparaatje. 3D zonder brilletje, en dat op een handheld!

De grote teleurstelling
Op een paar toppers na, weer een verschrikkelijke ondersteuning voor de Wii dit jaar. De mogelijkheden die de console brengt, zijn nog steeds niet allemaal gebruikt en dat is jammer. Kom op meneren de ontwikkelaars! Wij willen toffe spellen op de Wii!

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Matig lijstje voor mij maar ja smaken verschillen, Gelukkig staat red dead redemption er tussen 😀

  2.   
    RemcoBluB's avatar

    ja idd, voor mij geld hetzelfde

  3.   
    RoHoutje's avatar

    Grappige top 5.

  4.   
    fdennis's avatar

    Ik vind het vreemd dat je de wii als teleurstelling hebt. Zijn genoeg leuke games uitgekomen. Mario Galaxy 2 , Golden Eye , Epic mickey, Donkey kong country returns , Metroid other M , Super Mario bros. Tis wel is erger geweest met de wii.

  5.   
    St. Jeroen's avatar

    fdennis schreef, "Ik vind het vreemd dat je de wii als teleurstelling hebt. Zijn genoeg leuke games uitgekomen. Mario Galaxy 2 , Golden Eye , Epic mickey, Donkey kong country returns , Metroid other M , Super Mario bros. Tis wel is erger geweest met de wii."

    Klopt, maar ik blijf het matig vinden met het oog op de ondersteuning van de HD-consoles. Die hebben toch heel wat meer toptitels gekregen.