Dead Or Alive Dimensions is 3DS launchtitel in Noord-Amerika

Tecmo Koei heeft aangekondigd dat Dead or Alive: Dimensions en Samurai Warriors: Chronicle op de launchdatum van de 3DS in Noord-Amerika de winkels in zullen gaan. De games zullen dus in het eerste kwartaal van 2011 daar te spelen zijn, maar wanneer Europa aan de beurt is, is niet bekend gemaakt. Toch kunnen we veilig aannemen dat beide spellen hier niet veel later zullen verschijnen.

Dead or Alive: Dimensions is het nieuwste deel in de vechtserie, die voor het eerst in de geschiedenis van de reeks mag genieten van 3D-effecten. Samurai Warriors: Chronicle daarentegen is een spel dat je de rol laat aanmeten van een generaal die op het slagveld diens tegenstanders uit dient te schakelen. Het spel bevat een optie om tijdens de gevechten tussen leiders te wisselen en laat je tevens je eigen generaal maken.

  1.   
    LegendJordy's avatar

    Leuk voor de mensen die ervan houden maar sorry, dit lijkt mij bagger 😳 de ds werkt met sommige spellen goed bekijk pokemon of die puzzel spellen en zelda maar vechten met een stokje en wat knopjes?? sorry geef mij maar een controller:D:D of toetsenbord:D

  2.   
    matdriks's avatar

    Ik wil er op spelen ! 😉

  3.   
    Exiardia's avatar

    de 3ds lijkt me wel cool.
    Dit is toch die wijvenmetschuddendetietenvecht game? 🙁 Als ze het nou wat mooier uitwerkten zou dat in 3d nog best lachuh zijn 😆

  4.   
    RoHoutje's avatar

    De titel klinkt als een of ander horror spel, maar nee, een dom street fighting spel. Bagger!

  5.   
    GBA43's avatar

    De eerste games zijn meestal nooit echt bijzonder of leuk, we moeten het gwn afwachten wat er zal volgen! 😉

  6.   
    dracov's avatar

    Ach het zou een toffe game kunnen zijn. Soul Calibur voor de Dreamcast was geloof ik ook een launchgame, maar die was toch briljant.

  7.   
    Falling Star's avatar

    Ik ben zo benieuwd naar de 3DS 😀

  8.   
    GBA43's avatar

    dracov schreef, "Ach het zou een toffe game kunnen zijn. Soul Calibur voor de Dreamcast was geloof ik ook een launchgame, maar die was toch briljant."

    Soul Calibur was geen Launchgame:

    De release van Soul Calibur was: 1 December 1999
    En de Dreamcast kwam uit op: 9 September 1999

    Wat je dus geen launchgame meer kunt noemen 😉
    Maar er zijn misschien wel goede launchgames, corrigeer ik mezelf even! 😛 😆