Hugh Jackman en Daniel Craig genoemd voor The Dark Tower

Ron Howard heeft er zin in. Nog niet zo lang geleden kwam het nieuws naar buiten dat hij speelt met het idee van een verfilming van wat wel het magnum opus van Stephen King kan worden genoemd: The Dark Tower. Lees hier meer over het project dat Howard in gedachten heeft. Nu worden de eerste acteurs al met de film in verband gebracht.

Dit terwijl er nog geen studio verbonden is aan het project. Toch laat Ron Howard weten dat hij al met Hugh Jackman en Daniel Craig heeft gesproken over het project. Ook laat hij weten dat het idee hem maar niet los laat:

really can’t stop thinking about it. We’ve been meeting and talking and I’ve been reading and researching and just kind of living with it.
De eerste film van het ambitieuze project zou in 2013 moeten verschijnen. Die wordt dan gevolgd door een televisieserie, een tweede film, het vervolg van de serie en tot slot de derde en laatste film. Dat moet dan het verhaal vertellen van het epos dat tot op heden 7 delen omvat met, in hardcover, een totaal van 3795 pagina’s. Verleden jaar werd door King een achtste deel aangekondigd.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren