Releasedatum Mortal Kombat 9 en collector’s editions bekendgemaakt

Warner Bros. Interactive heeft onlangs aan de media bekendgemaakt dat er eindelijk een releasedatum is geprikt voor Mortal Kombat 9. Volgens het bedrijf zal het spel uit gaan komen in april 2011, maar de fansite FDMK heeft een lijst beschikbaar staan die duidelijk laat zien dat 19 april de releasedatum zal zijn.

Ook is er bekendgemaakt dat er zowaar twee collector’s editions zullen zijn voor het spel. De Tournament Edition en de Kollector’s Edition. De eerstgenoemde editie zal een heuze arcade fight stick bevatten, samen met een DLC-pakketje met kostuums en avatars voor verscheidene karakters. De Kollector’s Edition krijgt twee figurines van Sub-Zer0 en Scorpion, een artbook en de eerder genoemde DLC. Ook zijn er van de Tournament Edition slechts 20.000 stuks verkrijgbaar, dus wees snel voor je arcadestick.

Tevens is het onlangs bekend geworden dat Kratos, die we natuurlijk kennen van God of War, zijn opwachting zal doen in de nieuwe Mortal Kombat-game. Verder blijkt dat de producent van God of War III, Stig Asmussen, meent zelfs dat Kratos in Mortal Kombat thuishoort.

“When we were approached with the opportunity, it was a no-brainer. Fans of both games have been asking for this to happen. Kratos belongs in Mortal Kombat, and I’m thrilled about the potential.”

  1.   
    Kill Gamer 01's avatar

    leuk.
    ben benieuwd, ik wist niet dat MK 9 al zo snel komt.

  2.   
    Tadao's avatar

    zelf ben ik niet zo’n fan van characters die niet in het verhaal thuis horen maar er toch zijn, dus ik hoop dat ze een goed verhaal bijbedenken voor Kratos

  3.   
    LuukiV's avatar

    Ik hoop echt dat ze f*cking harde finishing moves hebben, liters bloed(maja da is MK) en idd een beetje story. Iets als die freeroaming van Tobal 2 voor de psx… Vette shizzle…