Final Fantasy XIV vertraagd op de PS3

Slecht nieuws voor de Final Fantasy fans met een PlayStation 3. Square Enix heeft het veertiende deel van Final Fantasy, Final Fantasy XIV, voor de PlayStation 3 uitgesteld. Square Enix liet weten:

Regarding the PlayStation 3, it is not our wish to release a simple conversion of the Windows version in its current state, but rather an update that includes all the improvements we have planned.

For that reason, we have made the difficult decision to delay the release of the PlayStation 3 version beyond the originally announced date of March 2011.

Het spel is al wel op de PC verkrijgbaar, maar PS3-bezitters zullen nog wel even moeten wachten. Hiervoor zullen zij echter wel beloond worden met een verbeterde versie.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Nou dat klinkt goed toch voor de mensen die hem willen voor de ps3 dat ze niet zomaar een snelle port willen uitgeven ๐Ÿ˜€

 2.   
  cool ice's avatar

  jee dat final fantasy blijft ook maar doorgaan, welk holllands cijfer is XIV?

 3.   
  Hitman047's avatar

  ”Black13″ schreef, "jee dat final fantasy blijft ook maar doorgaan, welk holllands cijfer is XIV?"

  Square Enix heeft het veertiende deel van Final Fantasy, Final Fantasy XIV…

  ๐Ÿ™„

 4.   
  superdedupe's avatar

  waar gaat het naartoe met deze wereld als final fantasy wordt vertraagd op de console waar de game eigenlijk voor is bedoelt?

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  superdedupe schreef, "waar gaat het naartoe met deze wereld als final fantasy wordt vertraagd op de console waar de game eigenlijk voor is bedoelt?"

  Jonge wat heb jij met waar gaat de wereld naar toe, Het is juist goed dat er geen klakkeloze poort word gemaakt maar er nog effe tijd voor word genomen.

  Maar dit is een mmo dus logisch dat die ook voor de pc komt

 6.   
  NightHawk's avatar

  Best, dan kunnen ze er misschien voor zorgen dat ie niet super suckt

 7.   
  PsYkOfOoL's avatar

  superdedupe schreef, "waar gaat het naartoe met deze wereld als final fantasy wordt vertraagd op de console waar de game eigenlijk voor is bedoelt?"

  lol jij schreef dat ook al bij de uncharted 3 topic
  your funny NOT!

 8.   
  lesroom's avatar

  ik ben benieuwd ben ff fan maar dit lijkt me toch een andere kant op te gaan. eerst even revieuws afwachten en dan kan ik hem mss op ps3 kopen ๐Ÿ™„