Gerucht: Raven gaat weer verder met ontwikkeling nieuwe Bond game

Volgens recente rapporten is Raven Software, de ontwikkelaar van Singularity, weer druk aan de slag met de ontwikkeling van wederom een nieuwe James Bond game.

Raven Software bestaat uit twee teams, het ene team werkte aan een onaangekondigde Bond game terwijl de ander druk bezig was met het afronden van Singularity. Wat was nu het geval? Het team dat werkte aan de Bond game werd teruggeroepen door Activision om Map Packs te maken voor Call of Duty, wat er dus voor gezorgd heeft dat de productie van het spel stil kwam te liggen.

Hoewel, als wij de James Bond fansite MI6 mogen geloven, dan is ontwikkeling aan deze Bond-titel weer in gang gezet. Helaas gevolgd door het nieuws dat banken al reeds papieren hebben om de ontwikkelaar failliet te verklaren. Bond fans hebben het overigens niet slecht gehad de afgelopen tijd. James Bond Bloodstone is onlangs uitgekomen en de GoldenEye007 remake onlangs ook op de Wii.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik heb de laatste bond game nog niet eens gespeeld op me ps3 😛

  2.   
    MarcSRK's avatar

    ”Carlos0_0″ schreef, "Ik heb de laatste bond game nog niet eens gespeeld op me ps3 :P"

    Word toch eens hoog tijd als je Bond fan bent. 😛

  3.   
    MaTriX's avatar

    James Bond Bloodstone is een geweldige game en zeker de moeite waard om te spelen, wat betreft dit spel ben ik benieuwd wat het gaat worden ik hoorde een stealth achtig iets.

  4.   
    Gajes859's avatar

    Heb de laatste nog niet omdat de single player nogal kort schijnt te zijn.
    Een lang verhaal graag voor de volgende.