Eerste betaalde content voor Need for Speed: Hot Pursuit bekendgemaakt

Bezitters van de onlangs verschenen Need for Speed: Hot Pursuit hoeven nog lang niet uitgekeken te zijn op de racer. Niet alleen beschikt de game zelf namelijk over een flink aantal speeluren, dankzij aankomende nieuwe content valt er nog méér te doen in de game. EA heeft namelijk vandaag het eerste betaalde DLC-pack bekendgemaakt.

Deze betaalde content heeft nog geen naam, geen prijs, maar we weten al wel wat je zult krijgen. Te weten: twaalf nieuwe events, een setje nieuwe achievements en trophies en daarnaast nog een race- en politieversie van de Bugatti Veyron SS, Porsche 911 GT2 en de übervette Gumpert Apollo.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  nieuwe achievements en trophies boeien mij niet ik haal ook bij geen enkel spel alle trophies of achievements als ik speel welke ik haal leuk welke niet dan niet, Maar 12 nieuwe events en die paar nieuwe auto’s lijkt me ook erg vet :D.

 2.   
  Hitman047's avatar

  Hmm… het zal vooral aan de prijs liggen of ik deze zal gaan halen. 😳

 3.   
  fdennis's avatar

  Als een DLC zo kort na de release komt vind ik het al verneukerij. Dit hadden ze ook in de game kunnen doen. Dit heet extra cashen. Als ik dlc koop dan is het wel zoiets als Gta IV Ballat of gay tony en Undead Nightmares. Dat is echte Dlc waar je veel aan hebt voor je geld. Niet deze onzin.

 4.   
  desxeon's avatar

  Ik hoop dat het niet al te duur is.

 5.   
 6.   
  MaTriX's avatar

  Klinkt vet en ik vind goede DLC heerlijk het verlengt de game als ware.

 7.   
  Nitrix31's avatar

  Hoppa, lekker nog meer geld vragen. Ik heb dit spel gedownload. En het is zo saai als maar kan. 0.00000% kans om te pimpen. En elke race is gewoon het zelfde. BOOOOOOOOOOOOOOOORING!

 8.   
  Shaggyrulez's avatar

  jeeuj

  lekker nog meer races nu hopen dat ie niet zo duur wordt 🙂

 9.   
  ShadyXL's avatar

  Shaggyrulez schreef, "jeeuj
  lekker nog meer races nu hopen dat ie niet zo duur wordt 🙂 "

  +1