Studio van Suda51 bezig met 3DS-game?

Het is bekend dat ontwikkelaar Grasshopper Manufacture, de studio van de bekende Suda 51, bezig is met Shadows of the Damned en Codename D, maar naar alle waarschijnlijkheid zijn er meer titels in ontwikkeling. Het bedrijf dat internationale bekendheid heeft vergaard met cultklassiekers als Killer7 en No More Heroes, is volgens geruchten bezig met een titel voor Nintendo’s 3DS.

Op Facebook vroeg een fan naar een vervolg op Contact, een van Grasshopper Manufacture’s Nintendo DS games. Een reactie van een vertegenwoordiger van het bedrijf antwoordde met het volgende bericht:

“No, no information on a sequel to Contact now. We’re not working on any games for Nintendo’s older portable systems. ; -)”
Een antwoord dat duidelijk impliceert dat ze bezig zijn met een game voor Nintendo’s nieuwe handheld, de 3DS. Om dit gerucht nog eens extra kracht mee te geven berichtte de man later nog eens met het volgende tekstje:
“‎3DS? What’s that? ;p”
Dat er een 3DS-game van Grasshopper Manufacture aan zit te komen is nu wel vrij duidelijk, maar wat we ervan kunnen verwachten niet. Wanneer we niet langer in het duister hoeven te tasten laten we het jullie uiteraard meteen weten.

  1.   
    St. Jeroen's avatar

    Kijk, dat is eens goed nieuws. Ik ben erg onder de indruk van Suda51, en een 3DS-titel van hen zal waarschijnlijk veel innovatieve spelelementen opleveren. Ik ben benieuwd.