Samurai Warriors Chronicle screenshots vol actie en geweld

Samurai Warriors Chronicle, het nieuwe spel in de Samurai Warriors serie ontwikkeld door Koei Tecmo, zal volgend jaar zijn opwachting maken op de 3DS.

Koei Tecmo heeft onlangs een grote stapel screenshots en informatie vrijgegeven op hun website. Wat kunnen we verwachten in deze titel? Het spel zal een ”Musou Enbu Story mode” bevatten waarin jij de mogelijkheid krijgt om je eigen personage te maken waarmee je door het verhaal heen kunt hakken en levelen. Verder kent dit spel een mogelijkheid om elk onderdeel van het verhaal apart te spelen, zodat jij de mogelijkheid krijgt om bepaalde scenario’s nog een keer te beleven of gewoon om bepaalde items te verzamelen. Wanneer je zo’n scenario begint zul je de mogelijkheid krijgen jezelf goed uit te rusten met wapens en andere voorwerpen.

Verder kent Samurai Warriors Chronicle ook een ”friendship” systeem, wat inhoudt dat jij vriendschappen kunt opbouwen met personages in het spel die je in ruil weer kunnen helpen in de grote gevechten. Er zijn op dit moment veertig personages waarmee je dergelijke vriendschappen kunt sluiten.

Ook zullen SpotPass en StreetPass ondersteund worden door het spel dankzij zijn draadloze opties. Voor degenen die het niet kennen: SpotPass maakt het mogelijk om nieuwe scenario’s te downloaden, terwijl StreetPass het mogelijk maakt om items te ruilen en scenario’s te delen met andere spelers. Op dit moment staat Samurai Warriors Chronicle in Japan gepland voor een release in de lente van 2011. Bekijk hieronder enkele screenshots.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    RoHoutje's avatar

    Ziet er lekker bruut uit!