Hints naar Assassin’s Creed 3 features?

Een onderzoek van Ubisoft geeft aan dat de uitgever op zoek is naar een reeks nieuwe ”frisse innovaties” voor hun volgende game in de Assassin’s Creed franchise, waarbij gelijk gedacht kan worden aan nieuwe customization opties, nieuwe manieren om items en dergelijke te maken en een andere hoofdpersonage.

Het onderzoek, uitgevoerd door Global Market Insite, vraagt aan deelnemers hoe ze de volgende nieuwe toepassingen zouden waarderen in het volgende deel na de uitmuntende Assassin’s Creed Brotherhood:

* An upgrade to the assassin’s blade that increases the fluidity and speed of free-running
* An enhanced Eagle Vision: see the patrol paths of guards, spot clues to complex navigation puzzles, detect when characters are lying during interrogations, etc.
* An intuitive crafting tool that lets you create custom bombs from dozens of ingredients found throughout the game world
* Tactical use of a variety of bombs suited to unique contexts and situations (smoke, poison, flash, explosive, etc.)
* An additional objective where you and your Assassins guild fight against the Templars to gain control of a city, district by district
* Playing as a new Assassin, in a different historical time period
* A continuation of Ezio’s story as the leader of the Assassins, set outside of Italy
* Deeper connectivity between all the Assassin’s Creed projects (eg. an action you make on the Facebook game will impact your game experience on the console; events that you read about in the comics will be related to the storyline of the videogames, etc.)
* Online Cooperative Mode
* Offline Cooperative Mode
* The availability of new maps for the Multiplayer
* A choice of additional Multiplayer characters with new skill-sets
* Playing new Multiplayer modes
* A deeper team-based Multiplayer experience (guilds / squads that have common objectives, new tools for clan management, etc.)
* A customization of the Multiplayer experience (logos, avatars, objects, team names, etc.)
Ubisoft heeft recentelijk bekendgemaakt dat er een nieuwe Assassin’s Creed game zal komen in 2011, dus gelukkig hoeven we niet heel lang te wachten om erachter te komen welke van deze features hun plek weten te vinden in de game. Natuurlijk zijn wij ook zeer benieuwd naar wat jullie graag willen zien in de volgende Assassin’s Creed!

  1.   
    Superwasbeer's avatar

    “An additional objective where you and your Assassins guild fight against the Templars to gain control of a city, district by district”

    Godfather?

  2.   
    MaTriX's avatar

    Zo lang ze AC 3 in het verleden laten afspelen met een einde in het heden vind ik het prima, AC 3 hoort gewoon nog steeds gebruik te maken van de zwaard en hidden blade gevechten.

    Ik ben op moment nog bezig met ACB en het is een fantastische game en geniet elke keer weer van elke missie, deel 3 gaat helemaal goed komen denk ik hoewel ze naar mij mening de MP ervan wel mogen dumpen en die tijd extra besteden aan het SP verhaal en dan bijvoorbeeld een gameplay verhaal te geven van zo`n kleine 40 uur :D.

    Ubisoft 1 van mijn favorite game makers, prachtige games elke keer weer en ik hoop dat ze ook weer met een nieuwe Prince of Persia komen.

  3.   
    Houserz's avatar

    Woow, co-op gameplay zou zo vet zijn in deze game, de een leid ze af de ander bespringt hem van achter.

    yes

  4.   
    Boxer's avatar

    MaTriX schreef, "Zo lang ze AC 3 in het verleden laten afspelen met een einde in het heden vind ik het prima, AC 3 hoort gewoon nog steeds gebruik te maken van de zwaard en hidden blade gevechten.
    Ik ben op moment nog bezig met ACB en het is een fantastische game en geniet elke keer weer van elke missie, deel 3 gaat helemaal goed komen denk ik hoewel ze naar mij mening de MP ervan wel mogen dumpen en die tijd extra besteden aan het SP verhaal en dan bijvoorbeeld een gameplay verhaal te geven van zo`n kleine 40 uur :D.
    Ubisoft 1 van mijn favorite game makers, prachtige games elke keer weer en ik hoop dat ze ook weer met een nieuwe Prince of Persia komen."

    Ben ik wel mee eens. De MP mogen ze wel laten vallen en de tijd investeren in SP. Maar ik zou ook wel benieuwd zijn als ze de setting in ‘moderne’ tijden zouden plaatsen, zoals de Industriele Revolutie of de wereldoorlogen.

  5.   
    PsYkOfOoL's avatar

    Zulke games zijn niet gemaakt voor multiplayer en meestal gaat dat ten koste van de singleplayer gelukkig hier niet.

  6.   
    theis's avatar

    offline co-op, en dan OOK voor de pc.
    niet zoals COD de offline co-op van de pc versie afhalen…
    Dual screen co-op is nog altijd de beste vorm van co-op!

  7.   
    Dude…'s avatar

    co op zou echt rocken in AC. en meer multiplayer customization. en een nieuw, nog vetter hoofdpersoon dan Ezio Auditori Da Firenze

  8.   
    killingdj0's avatar

    ik beschouw brotherhood als 3

  9.   
    MisterMDW's avatar

    vind het allemaal best zoals eerder genoemd het maar weer in het verleden afspeelt en af en toe stukje in de toekomst en het een keer geen cliffhanger heeft πŸ˜†

  10.   
    Regge's avatar

    hopelijk totaal andere kleren keuzes ipv enkel de kleur:P

    en ik moet 2 nog kopen voor pc maar ik zit nu al te w88 op 3 πŸ™‚

  11.   
    ms13694's avatar

    Superwasbeer schreef, "”An additional objective where you and your Assassins guild fight against the Templars to gain control of a city, district by district”
    Godfather?"

    zo typisch godfather is dat toch niet πŸ˜•

  12.   
    IMarks's avatar

    Dude… schreef, "co op zou echt rocken in AC. en meer multiplayer customization. en een nieuw, nog vetter hoofdpersoon dan Ezio Auditori Da Firenze"

    wie is er nog vetter dan ezio auditori da firenze op desmond na? Ezio moet nog altijd rodrigo vermoorden. beter wordt 3 nog met ezio.

  13.   
    desxeon's avatar

    Ze mogen van mij eigelijk wel in deze tijd, of nog beter de toekomst dat lijkt me zo gruwlijk.:)

  14.   
    Kpyne's avatar

    Ik heb er vol vertrouwen in, als ze deze keer maar een einde maken wat we begrijpen πŸ˜›

  15.   
    GamerJaime's avatar

    soulbody schreef, "

    ”Dude…” schreef, "co op zou echt rocken in AC. en meer multiplayer customization. en een nieuw, nog vetter hoofdpersoon dan Ezio Auditori Da Firenze"

    wie is er nog vetter dan ezio auditori da firenze op desmond na? Ezio moet nog altijd rodrigo vermoorden. beter wordt 3 nog met ezio."

    Nou dit hoop ik dus echt niet he. Brotherhood vind ik nog wel prima met Ezio maar hoop dat je met deel 3 in de huid van een nieuwe assassin kan kruipen omdat ik anders bang ben voor een enorme Ezio moeheid en daarbij wat wil je nog met Ezio doen na brotherhood?? Hij is nu al een volleerd assassin. Ik moet wel even toegeven dat ik brotherhood nog niet gespeeld heb helaas (ga hem snel halen:P) maar ben toch een beetje bang dat de multiplayer in die game zwaar gaat tegenvallen (hoop dat ik het mis heb).Maar nu ff verder op het 3de deel ik hoop dat de online multiplayer van deel 3 zeer uitgebreid is zodat je je character kan upgraden en helemaal je eigen kan maken ook qua kleding enzo want volgens mij is dit nog niet zo in brotherhood en ik hoop stiekem op een online free mode. En offline hoop ik stiekem ook op een multiplayer of misschien wel een co op mode en verder natuurlijk een lange speelduur.Kortom het lijkt me gewoon het vetst als ie qua multiplayer iets van black ops weg heeft (qua upgrade, online splitscreen enz). Ja ik weet ik ben veeleisend 😳

  16.   
    Masuromox's avatar

    soulbody schreef, "

    ”Dude…” schreef, "co op zou echt rocken in AC. en meer multiplayer customization. en een nieuw, nog vetter hoofdpersoon dan Ezio Auditori Da Firenze"

    wie is er nog vetter dan ezio auditori da firenze op desmond na? Ezio moet nog altijd rodrigo vermoorden. beter wordt 3 nog met ezio."

  17.   
    Masuromox's avatar

    *Playing as a new Assassin, in a different historical time period
    *A continuation of Ezio’s story as the leader of the Assassins, set outside of Italy
    Denkt iemand zoals mij aan de zoon/dochter van ezio?

  18.   
    killing_'s avatar

    Ik wil ezio houden hij is stoer πŸ˜› maar voor de rest mooi voorstellen

  19.   
    ShadyXL's avatar

    Masuromox schreef, "*Playing as a new Assassin, in a different historical time period
    *A continuation of Ezio’s story as the leader of the Assassins, set outside of Italy
    Denkt iemand zoals mij aan de zoon/dochter van ezio?"

    Nah, hij bedoeld net als AltaΓ―r > Ezio. Maar nu wordt het Ezio > ??? Als je goed oplet naar het verhaallijn in AC2 dan weet je wel wat ik bedoel.

  20.   
    Mr Bruut's avatar

    MP is niet voor AC, dat is voor mij in iedergeval een reden om ACB niet te doen, hopelijk is AC3 gewoon SP